Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Will Løkken/Splay Danmark)

Fra Youtube-idol til realitystjerne: Det har været det fedeste!

Morten Münster havde en fantastisk oplevelse, da han tidligere i år filmede i Argentina til et spritnyt reality-program.

Til foråret er TV3 klar med en helt ny tv-satsning. Der er tale om programmet ‘Helt i skoven’, der er en dansk udgave af den engelske gameshow ‘Wild Things’, og her er en række kendte danskere med.

En af deltagerne i det nye program er Youtube-stjernen Morten Münster, som Realityportalen.dk tidligere har afsløret. Og i en video på sin Youtube-kanal åbner han nu op omkring sin deltagelse.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er det nye, hemmelige reality-program

– Jeg er med i et nyt reality-program på TV3. Det har været noget af det fedeste, jeg nogensinde har været med til. Jeg har ellers altid sagt, at jeg gerne ville lave film og ikke tv, men TV3 spurgte mig, og så kiggede jeg lidt nærmere på programmet, fortæller Morten Münster i videoen.

– Det er et helt nyt program, der aldrig er set i Danmark før, så glæd jer. Jeg så en russisk udgave af programmet, og her få jeg så øjnene op for, at det har var et meget mærkeligt program, som jeg helt klart ville være med i.

Hvor mærkeligt og sjovt ‘Helt i skoven’ er kan du opleve den 22. februar klokken 20:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 snupper Numse-Rasmus: Med i ny tv-satsning

SE BILLEDERNE: Reality-stjerner sætter kurs mod Argentina

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Efter ‘Ondt blod’: Patrick Nielsen klar til mere reality

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradise’-hunk med i nyt, vildt tv-program

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.