Nyeste artikler
Se alle
Sofie Linde, vært på 'X Factor' (Foto: Bo Nymann)

Fredag vs. lørdag fra Sofie Linde: Derfor gør jeg det

Følgere af Sofie Linde vil formegentlig have bemærket en sjov tradition på Sofies Instagram.

Sofie Linde har siden 2016 været vært for ‘X Factor’, hvor hun altid stråler på scenen med sit smittende humør og flotte outfit, som i den grad er til stor inspiration for mange. På Sofies Instagram har følgere af Sofie formegentlig bemærket, at der fast hver lørdag morgen efter ‘X Factor’ postes et før- og efterbillede – fredag vs. lørdag, som Sofie kalder det. Da vi fangede Sofie i presserummet efter fredagens liveshow, sætter hun ord på, hvorfor hun gør det.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne ramt af leukæmi: det var et chok

– Det var faktisk en tradition, som jeg startede sidste år på ‘X Factor’, fordi jeg havde fletninger, og da jeg så dagen efter var ude og gå med min hund, og så så det bare skægt ud. Og så i år fik jeg sådan en, “hvornår kommer der fredag vs. lørdag”. Så nu er det blevet en lille tradition, som jeg synes er meget hyggelig. Så det første, jeg gør, når jeg står op, det er at tage et billede, fortæller Sofie Linde.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde efter ‘X Factor’-liveshow: Det var på alle måder den underligste aften

Ifølge Sofie er der ikke en dybere mening bag opslagene.

– Det er ikke andet, end at det er sjovt. Vi pynter os jo og vil gøre os pæne, der er jo ingen, der står op om morgenen og ser sådan her ud (peger ned af sig selv i en flot hvid kjole og med blomsterkrans i håret). Det her har taget to timer!, siger Sofie og fortsætter:

– Jeg vil helst ikke proppes ned i det der budskabs noget, jeg synes, det er for meget at bære på sine skuldre. Der er også en god portion humor og selvironi i det, som passer godt til mig, og så synes jeg bare, at det er rigtig hyggeligt, at der er mange, som følger med. For mig er Instagram sådan et positivt sted, hvor vi må lege og have det sjovt. Jeg har ikke lyst til at læsse for meget ind i det, for det er et stort ansvar at tage på sine skuldre, men hvis folk kan få noget ud af det, er jeg da vildt glad og beæret.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Forsidefruer’-Jackie fejrer datterens dåbsfest

Sofie Linde har ikke i dag kunne lave et fredag vs. lørdag opslag, da der ikke var ‘X Factor’ i går. ‘X factor’ er udskudt på grund af pandemi i Danmark, men Sofie står forhåbentlig på ‘X Factor’-scenen igen om to uger, hvor vi igen får lov at grine med på hendes fredag vs. lørdag opslag.

Se flere af Sofies fredag vs. lørdag billeder herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

X Factor vs. Lørdag morgen

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Fredag vs. Lørdag 🤘🏽😘

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Fredag vs. Lørdag 🤘🏽😘

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.