Nyeste artikler
Se alle
Kronprins Frederik (Foto: Mega Agency)

Frederik kvæstet: Skiulykke i Schweiz

Kronprins Frederik blev fløjet til til Rigshospitalet efter en ulykke på ski.

En hyggelig skitur i det midlertidige hjem, Verbier, er endt som et mareridt for kronprins Frederik. I sidste uge faldt han og slog sin ene skulder så slemt, at han måtte flyves hjem til Danmark for at blive undersøgt på Rigshospitalet.

– Vi kan bekræfte, at kronprinsen er faldet på ski og har slået sin venstre skulder, sagde Kongehusets kommunikationsafdeling i fredags til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolai i toppen af vild liste: Eftertragtet ungkarl

Da var det planen, at 51-årige kronprins Frederik mandag skulle flyves hjem til undersøgelsen hos specialisterne.

Det er langt fra første gang, kronprins Frederik er kommet til skade i Verbier. I 2009 fik han et brud på den ene ankel under en kælkeleg med børnene. Han måtte igennem en operation på Rigshospitalet og havde efterfølgende benet i gips i seks uger. I 2018 kom han hjem fra skiferien med skrammer i ansigtet og viste første gang tegn på de rygproblemer, der fem måneder senere kulminerede med operationen for en diskusprolaps.

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik: Kritikken gør indtryk

Derudover brækkede han i 2016 nakken, da han ramte gulvet under et trampolinspring i Gyngemosehallen i Søborg. Frakturen i halsrygsøjlen kunne dog heles med 12 uger i halskrave.
Så alt i alt var der rigeligt at tale om, da kronprins Frederik torsdag kl. 14.00 indvig Sygehus Sønderjyllands nye akutsygehus i Aabenraa.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Luksusfælden’-ekspert er blevet forlovet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.