Nyeste artikler
Se alle
Her ses kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres fire børn under sidste års sommerferie i Gråsten (Foto: Robin Utrecht/Abaca/Ritzau Scanpix)

Frederik og Mary hygger med børnene: Sommerferie i Gråsten

Dronningen ankommer først senere til det sønderjyske.

Sammen med prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine ankom kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i lørdags til Gråsten Slot. Her har kronprinsfamilien de seneste mange år holdt et par ugers ferie, og i år er ingen undtagelse.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mors søn måtte hentes af ambulance

Her er der en kæmpe have med masser af plads, som børnene kan boltre sig på. Udover slotssøen og swimmingpoolen, som Frederik selv havde stor glæde af som barn, da han holdt ferie hos sin mormor, dronning Ingrid, er der også en tennisbane, som især prins Christian og prinsesse Isabella benytter flittigt.

Derudover har Frederik og Mary ofte reddet ture i den omkringliggende skov med deres heste, der var opstaldet i det nærliggende Gråsten Ridecenter.

Ifølge Kongehusets officielle kalender har Kronprinsparret ferie indtil midten af august.

LÆS OGSÅ: Nikolai må undvære Benedikte: Derfor var kæresten ikke med

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘Ex on the Beach’-stjernerne ikke heeelt har styr på kongerækken

LÆS OGSÅ: Alexandra fylder 55 år: Født til rampelyset

Margrethe er i Aarhus

I sidste uge gik dronning Margrethe ombord på kongeskibet Dannebrog og sejlede fra København til Aarhus, hvor hun holder tre ugers sommerferie på Marselisborg Slot, inden turen går videre til Sønderjylland.

Margrethe bruger først sommerferien på Marselisborg Slot, før det resterende ferie skal spenderes på Gråsten Slot (Foto: Axel Schütt/Jysk Fynske Medier)

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Årgang 0’ starter forfra

Ved ankomsten til Aarhus fik Dronningen blomster af Karen Margrethe Bach Trads og blev modtaget af rådmand Rabih Azad-Ahmad og 1. viceborgmester og nyvalgt medlem af Folketinget, Camilla Fabricius, der var på krykker på grund af en brækket fod.

Hjemmeværnets Musikkorps Aarhus spillede, og der blev udbragt et nifoldigt leve for Majestæten.

Mandag 15. juli sejler hun til Sønderborg og forlægger fra tirsdag residensen til Gråsten Slot indtil august.

LÆS OGSÅ: Ung mor ville steriliseres: Nu er hun gravid

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.