Nyeste artikler
Se alle
Nicolai fra 'Paradise Hotel' (Foto: Anthon Unger)

Frustreret Nicolai efter ‘Paradise’-exit: Det irriterer mig!

Der er særligt én ting, der ærgrer Nicolai i forhold til sit exit på 'Paradise Hotel'.

Selvom Klara og Nicolai de sidste par uger har været alene mod den store gruppe, har parret alligevel stået stærkt sammen og stolet på hinanden. Desværre blev der vendt op og ned på det hele i aftenens afsnit, hvor Mr. Paradise, Jonass, fik lov at frede sig med to af hotellets piger til parceremonien.

LÆS OGSÅ: Jonass vandt Mr. Paradise: Det var ikke min mission

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

Nicolai og Klara frygtede det værste, og desværre skete det værst tænkelige: Jonass fredede sig med Klara. Dermed stor Nicolai for skud, og selvom han ihærdigt forsøgte at få Camilla til at beholde ham på hotellet fremfor Sami, var der intet at stille op, og Nicolai måtte derfor forlade ‘Paradise’.

‘Paradise’-hunken ærgrer sig meget over sit exit, men særligt er der én ting, han er træt af:

– Det blev jo desværre min tur, og jeg havde det ikke godt med at forlade hotellet. Jeg elskede det sted, og det betyder så meget, at jeg fik chancen for at være med i det dejlige spil. Jeg fik sat mit præg derinde, og jeg er dybt taknemmelig for denne fede oplevelse. Det irriterer mig dog, at jeg røg ud på den måde, som jeg gjorde, og at Camilla skulle sende mig hjem, fortæller Nicolai til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara afslører: Derfor kysser jeg ikke med nogen på hotellet

LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen

– Camilla er jo skøn, og det var hårdt, at det var hende, der gjorde det. Jeg havde dog godt regnet den ud, at jeg var den, der røg hjem. Jeg var jo fra modsatte gruppe fra starten af, så jeg tænkte nok, at Camilla ville smide mig hjem. Jeg tænkte også derinde, at der måske var en chance hos Nadja, men på den anden side ville jeg helst sendes hjem af Camilla. Og det var jo helt tydeligt, at Jonass og hans gruppe ville have mig ud, da han valgte at låse sig med Klara og Louise, fortsætter Nicolai og tilføjer:

– Set i bagspejlet kunne jeg måske godt have snakket lidt mere med Nadja, men jeg følte ret meget, at løbet var lidt kørt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla: Jeg er mega skuffet over Jonass og Sarah

Se eller gense klippet, hvor Nicolai ryger ud af hotellet, herunder:

LÆS OGSÅ: UPS! Philip og Lenny begår stor bommert

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.