Nyeste artikler
Se alle
Vi møder også igen Sandra, der er mor til sønnen Timo. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Frustreret ung mor: Vi har stadig ikke fået svar

'De unge mødre'-deltageren Sandra Leonhard Sommer kæmper med at finde den rette behandling til datteren Merle, der har epilepsi. Nu fortæller hun mere om udfordringerne.

Sandra Leonhard Sommer fra ‘De unge mødre’ har haft et par turbulente måneder. Datteren Merle, som hun fødte i sommers, har fået konstateret epilepsi og kæmper med daglige anfald trods medicinering. Sandra og manden Martin prøver forgæves at finde ud af, hvordan deres lille datter kan få det bedre, og nu fortæller Sandra, at de fortsat ikke ved, hvad der er galt:

– Vi har været til en undersøgelse, som gik rigtig godt. Der var ingenting at se på hverken kromosomanalysen eller den genetiske analyse. Alt ser fuldstændig normalt ud, fortæller Sandra i en story på Instagram og fastslår, at mens hun selvfølgelig er rigtig glad for de resultater, stiller det dem stadig med mangel på svar:

– Vi står stadig tilbage i uvished. Merle får stadig daglige anfald, og det er bare noget rigtig møg. Så nu er vi blevet henvist til et epilepsi-hospital, og så skal Merle have lavet endnu en scanning af hjernen, så man kan se, hvor epilepsien kommer fra. Vi er helt drænede nu, fortæller Sandra.

LÆS OGSÅ: Ung mor knust: Føler mig svigtet og alene

En følelsesmæssig rutsjebane

Et af de andre tiltag, lægerne muligvis vil gøre brug af, er en for for ‘fedt’-diæt. Men den kommer desværre ikke helt uden konsekvenser:

– Det en diæt, hvor hjernen skal arbejde med fedt i stedet for sukker, men så må jeg ikke amme, fordi der er så meget sukker i modermælk, forklarer en tydeligt fortvivlet Sandra, der dog også er glad for noget:

– Jeg er glad for, at de ikke fandt noget, og at der ikke er noget yderligere galt, men samtidig er jeg også frustreret over, at jeg ingenting ved. Det har virkelig været en rutsjebane i dag, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: Ung mor trækker sønnen ud af institution efter få uger

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder

Nedenfor kan du se et nyere opslag fra Sandras Instagram, hvor hun fortæller mere om deres situation:

 

View this post on Instagram

 

Merles første jul.🎅🏼 Om snart – er hun 5 måneder gammel. Tiden er på nogen måder gået stærkt, men samtidig langsomt på så mange andre måder. For en måned siden havde Merles sit første anfald, den 22 oktober en dag jeg aldrig vil glemme.. Vi har efterhånden været igennem mange anfald, snakket med mange læger og sygeplejesker, og blevet lidt klogere. En ting er helt sikkert, epilepsi er så underkendt! Vi har været så meget alene med vores tanker, følelser og frustrationer. Vi har været meget igennem som familie, så mange følelser jeg ikke anede jeg havde i mig. Men ens for dem alle, har jeg været bange!!! Jeg er så glad for de mennesker der har været der for os i en lidt svær tid for os.💞 Vi ser lyst på fremtiden, og har endelig fået en henvisning til filadelfia som er et epilepsi hospital i Dianalund.. 🙏🏼🤞🏽🤗

A post shared by ♡Sandra L. Sommer ♡ (@sandras_verden) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.