Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Lars E. Andreasen)

Fuld fart på kærligheden: Joachim og Marie klar til Paris

Prins Joachim og prinsesse Marie er for alvor ved at være klar til at rykke familien til Paris.

Der kom rent faktisk en ismand forbi, da prins Joachim i weekenden kørte racerløb, men det var ikke den eneste grund til at råbe ”ismand” – den smukke prinsesse Marie fik nemlig masser af kærlige kys af sin racer-prins. Snart er den 43-årige brunette ikke den eneste franske fristelse i Joachims nærhed, der venter nemlig macarons og creme brulée lige om hjørnet.

Det er et spørgsmål om uger, før parret rykker til Paris med familien, så prins Joachim kan tage en lederuddannelse på Ècole Militaire, og at dømme på de mange smil, kys og kram, er det en god ægteskabelig beslutning.

– Vi ser meget frem til det. Vi glæder os rigtig meget, lød det fra Marie, som med flytningen til Paris vender hjem til den by, hvor hun er født og opvokset.

LÆS OGSÅ: Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre om Kongehusets særlige relation til Livgarden.

LÆS OGSÅ: Nikolai klar til millioner: Derfor droppede han sin uddannelse

Nyt og smaderspændende

Også prins Joachim fortalte, at alt omkring den forestående flytning er ved at være faldet på plads, og at både han og familien ser frem til nye eventyr. Hvor han efterhånden synes at føle sig hjemme på racerbanen, er den kommende skolebænk dog mere uvant territorium.

– Det bliver bliver smadderspændende. Men det er nyt at skulle på skolebænken, når man er 50 år, sagde prinsen og lod forstå, at alt er klappet og klart i byernes by.

LÆS OGSÅ: Efter fem år: Frederik og Mary opfylder Henriks drøm

Lejligheden venter, og børnenes skole er fundet, så den årlige weekend med benzin i blodet og fart over feltet i Københavns gader blev nydt som en del af det sidste frikvarter på dansk jord.

– Vi tager lige det sidste med, før det går løs. Det er jo en pragtfuld sensommer, sagde prins Joachim.

Trods drillerier gennem weekenden fra hans hvide Ford Lotus Cortina fra 1965 kørte prinsen sig i finalen op på en fin fjerdeplads blandt amatørerne i sin klasse, så der var kys og kram fra familien.

– Det er sjovt og hyggeligt at være her, og at familien hepper og lykønsker mig er bare prima, sagde Joachim, da
arrangementet sluttede søndag.

LÆS OGSÅ: Prins Joachims mareridt: 14 millioner i klemme

Joachim klar igen

Copenhagen Historic Grand Prix blev i år afholdt for 19. gang, og selvom Frankrig nu kalder på løbets protektor, prins Joachim, har han ikke lyst til at stoppe som deltager.

– Jeg har ikke tænkt mig at stoppe nu. Men nu er der dømt vinterpause, og jeg har meget andet at se til. Men derefter er der en sæson mere, lød det fra prinsen efter en flot kørt finale.

Se flere billeder fra arrangementet i galleriet over artiklen.

SE BILLEDERNE: Alex i byen med Jon Nørgaard

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.