Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV3)

Sådan fungerer telefonerne på ‘Paradise Hotel’

Paradisoerne har mobiltelefoner i årets sæson af 'Paradise Hotel', men hvordan fungerer de egentligt?

Der er noget helt nyt på ‘Paradise Hotel’ i år. Deltagerne har nemlig for første gang nogensinde mobiltelefoner. Det er dog ikke en helt almindelig telefon, for paradisoerne kan – naturligvis – kun bruge deres telefon inden for hotellets vægge.

– De kan hverken ringe eller sende beskeder til nogen uden for hotellet. Det er et lukket system. De kan skrive til hinanden, og de kan tage billeder og videoer, forklarer programredaktør Mads Lindemann og fortæller, at deltagerne ikke bliver tvunget til at bruge deres mobiltelefon, men at de udelukkende er ment som et tilbud.

LÆS OGSÅ: 10 års ‘Paradise’-jubilæum: Se Rikkes vilde forvandling

I dag er mobiltelefonen en kæmpe del af unges hverdag, og det er med udgangspunkt i netop dét, at paradisoerne i denne sæson har fået mobiltelefoner.

– Vi tænker, at telefoner er så stor en del af livet for unge i dag – det er jo deres tredje hånd, som de altid skal have på sig. Så har vi haft en tanke på, hvordan man kunne lave et ekstra lag i ‘Paradise’: Både med taktik, men også med at tage billeder og lave små film. Det hele ligger jo i stærk forlængelse af dét, de ville gøre derhjemme, så det er er dét, der har været meningen, siger Mads Lindemann.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet

I første omgang var mobiltelefonerne egentligt bare tænkt som en prøve.

– Idéen har været, at de så også skulle kunne modtage noget fra Rikke. SoMe-ugen, som var uge to i ‘Paradise’, var egentligt en prøve for at teste det af; ville deltagerne tage det ind? Det gjorde de fuldt ud, så vi valgte at have telefonerne inde i resten af sæsonen, siger Mads Lindemann.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Alting tyder nu på, at mobiltelefonerne bliver en del af ‘Paradise Hotel’ i fremtiden.

– Jeg er ret sikker på, at det er kommet for at blive, og jeg er sikker på, at vi vil udnytte det endnu mere i de kommende sæsoner. Vi har fået en masse erfaringer, så man kan jo lave alle mulige ting med de telefoner i fremtiden, siger Mads Lindemann.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Miss Paradise-vinder er gravid

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor fortryder jeg ikke onani på tv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.