Nyeste artikler
Se alle
Lisbeth og Dan viste Realityportalen rundt i 'Love Island'-villaen, før optagelserne gik i gang (Foto: Michael Stub).

GALLERI: Kom med ind i ‘Love Island’-villaen

Dan Andersen og Lisbeth Østergaard viser rundt i 'Love Island'-villaen, der i dag indtages af de første danske 'Love Island'-deltagere.

På Gran Canaria ligger en stor, hvid villa. En isoleret perle tæt ud til havet, gemt væk af bananplantager.

Hvis du har set ‘Love Island Norge’, så virker den måske bekendt, fordi det er nemlig samme palads – bare gennemrenoveret – der nu skal huse de danske ‘Love Island’-deltagere. De forventningsfulde elleve smukke, unge mennesker rykker ind i villaen i dag for at starte optagelserne til den første sæson nogensinde af ‘Love Island Danmark’.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-pigerne: Det tænder vi på

Derfor havde Realityportalen fornøjelsen af at blive vist rundt i ‘Love Island’-villaen af programmets vært, Lisbeth Østergaard, og programmets speaker, Dan Andersen, inden optagelserne gik løs.

– Her gad man godt at bo, ikk’, proklamerer Lisbeth Østergaard, der i sin rolle som vært lejlighedsvis vil slå et smut ind forbi ‘Love Island’-villaen.

– Man gad godt betale bare for at være på ferie her, følger Dan Andersen op. Som speaker for programmet kommer han nemlig ikke til at befinde sig i villaen, udover til den rundvisning, han og Lisbeth er igang med.

Se alle billederne i galleriet øverst og kom med på rundvisning!

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-fyrene: Dét tænder vi på

LÆS OGSÅ: TV3 overrasker med ‘Love Island’-værter

LÆS OGSÅ: 10 grunde til at se ‘Love Island’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.