Nyeste artikler
Se alle

GALLERI: Se alle billederne fra åbningen af skønhedssalonen ‘Juliver Beauty’

Der var for alvor gang i den til åbningen af reality-baben Julie Melsens skønhedssalon. Se alle billederne i galleriet.

‘Love Island’-vinderen Julie Melsen har den seneste måned haft travlt med at færdiggøre sin skønhedssalon, som hun i går slog dørene op for til en grand opening fest.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner

HOT NEWS: ‘Robinson’-Sasha har fået kæreste

Salonen ligger i København og er blevet døbt ‘Juliver Beauty CPH’. Dermed er den opkaldt efter dét navn, Julie og Oliver fik, da de dannede par under ‘Love Island’. Julie og Oliver er ikke længere kærester, men Julie har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at hun har valgt netop det navn, fordi det navn er forbundet med hendes største eventyr, og at hun aldrig havde åbnet salonen, hvis ikke hun havde vundet ‘Love Island’ og pengene.

LÆ S OGSÅ: Julie i ‘For lækker til love’: Jeg søger den eneste ene

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, hvor vildt ‘Ex on the Beach’-deltagerne festede på første aften

LÆS OGSÅ: DRAMA mellem Julie og Oliver: Ny flirt er uacceptabel

I går blev dørene så slået op for salonen, og i den anledning var Julies familie og venner – herunder en række reality-deltagere – mødt op for at fejre Julies store dag. Der var snacks og champagne til den store guldmedalje, og humøret var særdeles højt.

Se alle billederne fra åbningsfesten af ‘Juliver Beauty CPH’ nedenfor i galleriet og hør øverst i videoen Julie fortælle om sin salon, og hvilke fremtidsplaner hun har med den.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Emilie dropper at lave mere tv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Foto: Janus Nielsen