Nyeste artikler
Se alle
Ida og Mads vandt finalen i Nybyggerne og deres drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner. (Foto: Henrik R. Petersen )

GALLERI: Se alle billederne fra vinderhuset og finalefesten i ‘Nybyggerne’

Der var lagt op til et brag af en fest, da Ida og Mads vandt 'Nybyggerne'

Selvom de blev husejere, da afgørelsen faldt, så blev familie og venner hurtigt smidt ud af Mads og Idas gule hus på Nybyggervejen. De havde nemlig lånt den hal i nabolaget, så der var plads til alle mand og et brag af en fest bagefter, hvor de andre ‘Nybygger’-par også var inviteret.

LÆS OGSÅ: Ida og Mads afslører forretningshemmelighed efter ‘Nybygger’-sejr

Først skulle familien, vennerne og pressen dog vises rundt i det nye vinder-hus, og den rundtur kan I komme med på i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Efter finalen i ‘Nybyggerne’: Lourdes dropper jobbet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: Sif og Mathias efter nederlag: Det er sørgeligt, men…

Der var kun ét vinderpar, men stemningen var alligevel høj blandt alle parrene. Under programmet er de nemlig blevet så gode venner, at der var bred enighed om, at de alle kunne unde hinanden sejren. Lourdes og Nicolai var desuden glad for, at deres nye venner kom til Randers, så de stadig kunne ses næsten lige så tit som under ‘Nybyggerne’.

For Sif og Mathias var de lettede over, at programmet nu var slut, og de er nu mere eller mindre klar til at kaste sig ud i et nyt gør-det-selv-projekt, som de dog endnu ikke ved, om bliver på Sjælland eller i Jylland, da deres familier er begge steder. Men håbet er altså endnu ikke ude for, at de også kunne søge mod Randers og ‘Nybygger’-kollektivet.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.