Nyeste artikler
Se alle
Cengiz, Alba og Geggo (Foto: TV3)

Geggo lufter ny holdning til amning

'Familien fra Bryggen'-deltageren har flere gange slået fast, at hun vil langtidsamme datteren.

Stephanie ‘Geggo’ Christiansen har aldrig lagt skjul på, at hun har planer om at langtidsamme datteren Alba, men den beslutningen har tidligere skabt stort debat på de sociale medier, hvor langt fra alle har været enige i, at det er en god idé.

Det er ‘Familien fra Bryggen’-deltageren dog helt ligeglad med, og i et indlæg på sin blog fortæller hun, at hun stadig ammer datteren, der til februar fylder to år.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’

– Jeg ammer stadig Alba (yes, I do – det er vores valg, som vi har det godt med), slår Geggo fast i blogindlægget, hvor hun dog også fortæller, at de har skåret ned på amningen.

– Alba bliver kun ammet yderst sjældent – men for eksempel til lur er babs altså bare verdens bedste sovemedicin. Færdig, bum, lyder det fra ‘Familien fra Bryggen’-stjernen.

LÆS OGSÅ: Her er beviset: Geggo og Cengiz ER blevet gift

LÆS OGSÅ: Linse Kessler har trukket stikket: Pause fra ‘Familien fra Bryggen’

Ændrer holdning

Blogindlægget handler om familiens tur til Dubai og de fordomme, som folk på de sociale medier havde, da Geggo fortalte, at de skulle af sted. Mange af dem holdt langt fra stik, og realitydeltageren fortæller, at der også var fine muligheder for at amme under opholdet. Det krævede dog, at hun lige ændrede sin holdning til amningen.

– Her skal man altså bare vælge de baby-rum, der nu engang er lavet flere steder, eller et toilet. Normalt plejer jeg at sige, at jeg ikke vil forvises til et offentligt toilet for at amme mit barn – men jeg har nu engang valgt at rejse til et land, hvor det ikke er velset, så jeg indordner mig selvfølgelig og respekterer dette, skriver Geggo og slår fast, at det aldrig vil ske herhjemme.

– I Danmark er det noget andet. Hvis du får gag-refleks i din clubsandwich, over jeg ammer mit barn ligeså diskret, så skal du være venlig til at snuppe det offentlige toilet at spise på. Det bliver i hvert fald ikke mig, der går derud.

Her kan du læse hele Geggos indlæg om ferien til Dubai og de mange fordomme.

LÆS OGSÅ: Geggo er blevet vegetar – men hvad med Alba?

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.