Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt

'Familien fra Bryggen'-parret har startet en sag mod smykkedesigneren Mai Manniche.

I sidste måned fortalte Geggo på sin blog, at hun havde smidt forlovelsesringen. Hun ville dog ikke ud med grunden, men den får tv-seerne i aften, når der er sæsonpremiere på ‘Familien fra Bryggen’. Og her står det klart, at der ligger dramatiske omstændigheder bag.

Cengiz har betalt et stort beløb for ringen, som han købte hos Mai Manniches firma JEWLSCPH i den seneste sæson af TV3-serien. Efterfølgende blev han dog kontaktet af en person, der mente, at han lige skulle få ringen vurderet en ekstra gang.

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’

Her stod det klart, efter to professionelle uafhængigt af hinanden vurderede ringen, at værdien ifølge dem var et godt under den pris, som Cengiz betalte. Og det har de nu taget konsekvensen af.

– Vi er i gang med at køre en sag mod Mai Manniche, som ejer JEWLSCPH, siger Geggo i aftenens afsnit, mens Cengiz fortæller, at han har allieret sig med en advokat, der tidligere har vundet en lignende sag mod smykkedesigneren.

LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup

I aftenens sæsonpremiere af ‘Familien fra Bryggen’ bliver du meget klogere på hele sagen om ringen. Beløbene, baggrunden og hvad der så skal ske nu – du får det hele i aften klokken 20:00.

Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Mai Manniche, men hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Vi vil flytte til udlandet

Herunder kan du få et smugkig på sagen om ringen, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 20:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Geggo: Så længe skal der gå, før Alba bliver storesøster

LÆS OGSÅ: Så stor er ‘Familien fra Bryggen’ i virkeligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.