Nyeste artikler
Se alle
Geggo og Cengiz(Foto: Janus Nielsen)

Geggo efter stor beslutning: Mit sind har fået det så meget bedre

Geggo fortryder på ingen måde, at de tidligere i år valgte at lukke La' Lotus ned.

I 2016 besluttede ‘Familien fra Bryggen’-parret Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og Cengiz Salvarli sig for at smide omkring en halv million kroner til deres egen forretning, og den 20. juni samme år slog de dørene op for til skønhedssalonen La’ Lotus i København.

På trods af fine resultater tog parret en stor beslutning, og i marts i år afslørede de, at de havde valgt at dreje nøglen om og endegyldigt lukke salonen.

– Vi er ikke konkurs – tværtimod – men vi har større planer. Vi vil gerne sige vores kunder tusind tak for et par gode år, og for al den støtte og opbakning vi har fået fra jer! Uden jer havde vi aldrig haft så dejlig en forretning. Det er på tide at tænke større nu, og med de ord vil vi gerne sige farvel og tak – for denne gang, lød det fra parret.

LÆS OGSÅ: Geggo bliver misbrugt: Jeg ville aldrig …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Mai Manniche: Cengiz lyver

Den beslutning har de på ingen måde fortrudt. Det fortæller Geggo i et indlæg på Instagram.

– Jeg kan mærke, at mit sind har fået det så meget bedre, efter vi lukkede La’ Lotus. Det er som om, at al den stress og ubehag, der lå og ulmede, er forsvundet, skriver hun og fortsætter:

– Ikke fordi jeg ikke kan tåle at have mange bolde i luften – God knows, jeg har det altid – men fordi det bare ikke føltes rigtigt at have den længere.

I stedet har Geggo og Cengiz kastet sine kræfter på bokseprojektet ‘Stjerne Boksning’, og hun fortæller, at hun slet ikke kan vente, til det store show finder sted. Det kan du læse mere om her.

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

Herunder kan du se det billede, som Geggo har delt på Instagram:

 

View this post on Instagram

 

Jeg kan mærke at mit sind har fået det SÅ meget bedre efter vi lukkede La’ Lotus. Det er somom at al den stress og ubehag der lå og ulmede, er forsvundet. Ikke fordi jeg ikke kan tåle at have mange bolde i luften (god knows jeg har det altid🤹🏼‍♀️), men fordi det bare ikke føltes rigtigt at have den længere. Ligenu er der fuld fokus på @stjerneboksning og jeg siger jer venner: D.7 september bliver fuldstændig legendarisk🥳😭 Can’t wait!! Jeg elsker når mit hovede får lov at kreere, og jeg elsker at skabe ting – har du fået købt billet? Der er ikke flere sammenhængende pladser hvilket betyder = (tæt på) UDSOLGT❤️ @lordcengizsalvarli7 #stjerneboksning #stjerneboksning2019

A post shared by STEPHANIE KARMA SALVARLI🕊 (@geggo) on

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.