Nyeste artikler
Se alle
Geggo var nervøs og spændt på vej til vielsen. (Foto: TV3)

Geggo erkender ærligt: Jeg er ikke tilfreds med min krop

Ifølge Geggo skal man ikke være flov over, at man ikke er fuldstændig tilfreds med sig selv.

I slutningen af april sagde Geggo og Cengiz fra ’Familien på Bryggen’ ja til hinanden på Kokkedal Slot i Nordsjælland. Geggo havde i månederne op til den store dag både trænet og spist sundt, så hun stod knivskarpt til brylluppet og strålede som aldrig før.

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Linse Kessler gør op med plastik-kultur

Desværre røg der en hel del kilo på igen efterfølgende, da parret sammen med datteren Alba var på bryllupsrejse:

– Der var rigtig meget god mad, alt for meget! Jeg tog syv kilo på 14 dage, det er eddermame godt klaret. Det tager så lang tid at tabe og så hurtigt at tage på, fortalte hun efterfølgende til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Familieudvidelse hos ‘Familien fra Bryggen

LÆS OGSÅ: Mai Manniche: Cengiz lyver

‘Familien fra Bryggen’-stjernen er derfor heller ikke bleg for at erkende, at hun ikke er tilfreds med sin krop, som den ser ud nu. Ifølge hende er det nemlig helt ok at indrømme, at man ikke altid er helt tilfreds med sit udseende:

– Jeg kom i tanke om, at jeg sjældent – nærmest aldrig – poster billeder af mig selv i helfigur. Derfor tror nogle af mine følgere, at jeg stadig har en krop, som dengang jeg gjorde. I disse SoMe tider er det blevet enormt hypet med det her #bodypositive og #elskdinkrop – og jeg elsker det, når det ikke er photoshoppede billeder, der bliver brugt til det. For det har folk en tendens til. Gu fanden skal kvinder (og mænd) elske deres krop, bliv endelig ved med det. Det er dog også lidt som om, at det er blevet en smule “forbudt” at udtrykke, især som offentlig person, men bestemt også “private”, at der er noget, som man er utilfreds med – og det er egentlig lidt fjollet, synes jeg, forklarer Geggo på sin Instagram-profil og uddyber:

LÆS OGSÅ: Frygten blev til virkelighed: ‘Familien fra Bryggen’-medlem ramt af kræft

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Brylluppet blev ikke som planlagt

– Jeg er ikke en stor pige, det ved jeg godt, men jeg er ikke tilfreds med min krop – there, I said it. Jeg vil ikke være skelet-tynd, jeg vil bare gerne være tilpas i min egen krop. Det er jeg ikke flov over at indrømme, at jeg ikke er lige nu. Jeg er startet et forløb hos en træner med kostplan og alt,  for jeg vil gerne stramme væsentligt op. Jeg elsker, at så mange elsker deres former, bliv ved med det, for former er dejlige. Jeg vil bare gerne omrokere lidt på mine, og det er altså okay. Jeg nægter iøvrigt at redigere mig selv tyndere, det er der sgu ikke meget #bodypositive over!

Se billedet af Geggo i helfigur og hendes opslag omkring det herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg kom i tanke om at jeg sjældent – nærmest aldrig – poster billeder af mig selv i helfigur. Derfor tror nogle af mine følgere at jeg stadig har en krop som dengang jeg gjorde😂 I disse SOME tider er det blevet enormt hypet med det her #bodypositive og #elskdinkrop – og jeg ELSKER det – når det ikke er photoshoppede billeder der bliver brugt til det (for det har folk en tendens til…) 👐🏼 Gu fanden skal kvinder (og mænd) elske deres krop, bliv endelig ved med det! ❤️💪🏼 .. Men det er også lidt somom at det er blevet en smule “forbudt” at udtrykke, især som offentlig person (men bestemt også “private”), at der er noget man er utilfreds med – og det er egentlig lidt fjollet, synes jeg. Jeg er ikke en stor pige, det ved jeg godt, men jeg er ikke tilfreds med min krop – there, i said it. Jeg vil ikke være skelet-tynd, jeg vil bare gerne være tilpas i min egen krop. Det er jeg ikke flov over at indrømme at jeg ikke er ligenu. Jeg er startet forløb hos en træner med kostplan og alt – for jeg vil gerne stramme (væsentligt) op. Jeg elsker at så mange elsker deres former BLIV ved med det – former er dejlige. Jeg vil bare gerne omrokere lidt på mine, og det er altså OKAY🤜🏼🤛🏼 Jeg nægter iøvrigt at redigere mig selv tyndere – det er der sgu ikke meget #bodypostive over! #ridebukselår #iskoene #viskalelskeosselv #menviskalogsåføleostilpasimens

Et opslag delt af STEPHANIE KARMA SALVARLI🕊 (@geggo) den

LÆS OGSÅ: WOW! Linse er blevet korthåret

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.