Nyeste artikler
Se alle
Linse og Geggo (Foto: Janus Nielsen)

Geggo i chok: Hvad er der sket med min mor?

'Familien fra Bryggen'-stjernen er bekymret for, om Linse er helt okay.

Der er ingen tvivl om, at der er sket en hel del med Linse i løbet af de seneste måneder. Blandt andet har hun fået helt ny frisure og et nyt efternavn.

For Geggo og Ceniz kom det også som lidt af en overraskelse, at Linse havde besluttet at ændre look og livsstil, og det viser sig, at hun gjorde det alt sammen i de 14 dage, hvor parret var på bryllupsrejse. Derfor var særligt Geggo også en smule målløs, da Linse overraskede hende i lufthavnen med den ene og den anden nyhed:

– Hold nu kæft, min mor har fået en mormor-frisure! Det er overdrevet flot. Sindssygt flot. Jeg var slet ikke forberedt på, at du kom med ny frisure, lyder det fra Geggo i aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’, hvor vi ser Linse hente sin familie i lufthavnen efter rejsen.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sender sms’er til Mopper

– Det er pænt til dig!, fortsætter Cengiz.

– Vil du høre en hemmelighed? Mormor ryger ikke cigaretter mere, fortæller Linse til Alba.

– Ej, hvor er det sejt, udbryder Geggo overrasket.

– Wauw, tilføjer Cengiz.

LÆS OGSÅ: Trækker alligevel stikket: Geggo og Cengiz scorede kassen

LÆS OGSÅ: UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler

– Der er faktisk sket rigtig meget, forklarer Linse sig, hvorefter Geggo udbryder:

– Vi har været væk i to uger.

– Ja, men i de to uger er jeg blevet veganer også. Jeg er gået all in. OG nu hedder jeg Coleman. Jeg har også skiftet navn, overrasker Linse endnu engang.

– Det er godt nok mange ting, der er sket, lyder det fra Cengiz.

– Jeg ved ikke, hvad der er sket med min mor. Vi kommer hjem og hun har fået pagehår, hun er blevet veganer, hun har fået nyt navn og er stoppet med at ryge. Altså, jeg begynder at tænke, om hun er helt okay. Det er jo helt vildt, forklarer Geggo fuldstændig målløs.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tjener millioner: Nu udgiver hun endnu en bog

Se klippet, hvor Linse overrasker Geggo, Cengiz og Alba nedenfor, inden du i aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay kan se ‘Familien fra Bryggen’.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Diddes store lykke: Kom på det helt rigtige tidspunkt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.