Nyeste artikler
Se alle
Geggo (Foto: Janus Nielsen)

Geggo kæmper med ny lydbog: Jeg har en fejl på mit stemmebånd

Den 6. maj udgiver Geggo foruden en fysisk bog også en lydbog, og hun har valgt selv at indtale bogen. Det giver dog nogle udfordringer, da Geggo har en fejl på stemmebåndet.

Stephanie Karma Salvarli, også kendt som Geggo i ‘Familien fra Bryggen’ er lige nu ved at indtale sin egen bog til lydbog, og selvom hun ønsker at give sine købere af bogen en autentisk oplevelse ved selv at læse op, så er det ikke helt uden problemer.

– Det er lidt problematisk, for jeg har en fejl på mit stemmebånd, derfor var jeg også så hæs i mine unge dage, hvor mit liv var mere hektisk med druk og smøger. Nu er det lidt mere stille og roligt, men når jeg taler meget, så bliver stemmen hæs og rusten, fortæller Geggo i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet

Geggo er dog ikke i tvivl om, at det er det hele værd, selvom det er hårdt arbejde.

– Jeg kunne godt have fået en anden til det, som rigtig mange gør, når de skriver en bog, men nu satser jeg, og nu gør jeg det selv. Jeg føler også, at man som køber af min lydbog synes, det er fedest, at det er mig selv, der taler, i stedet for, at jeg får nogen til det, siger Geggo fortsat.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Isse måler forkert med vilje

Geggo nåede allerede at indtale 1/3 den første dag, hvilket overrasker hende.

– Det er ikke engang, fordi jeg er særlig god, det går bare smooth, afslører hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor arrangerer velgørenhedsløb for voldsramte familier

Den første og eneste bog

Selvom Geggo er stolt af resultatet af sin nye bog, der udkommer den 6. maj, så regner hun ikke med, at det er en process, hun skal igennem igen, og hun forventer, at det er den første og eneste bog, der kommer fra hende.

– Det har været fantastisk at lave denne her bog, jeg har virkelig nydt det, men jeg har ikke så meget mere på hjertet, og jeg gider ikke kun skrive bøger for at tjene penge, det skal også være fedt at lave, afslutter Geggo i sin story.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-Mikkel: Jeg skal tjekkes for kræft

Flere af Geggos følgere har fortalt Geggo, at bogen ‘Fra vild teenager til businesskvinde og mor’ allerede er at finde i diverse boghandlere, men det giver for Geggo ingen mening, da bogen først officielt udkommer den 6. maj.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Mit liv har været en rutchebane-tur på godt og ondt, men ikke desto mindre har hver eneste oplevelse gjort mig til den jeg er idag: En form for forretningskvinde, en mor med stort M, og en kvinde med ben i næsen – men sådan har jeg ikke altid været. Jeg har også været et forvirret kaos (lige præcis dét, er jeg egentlig stadig tiltider), med en sejlende økonomi, og ikke styr på noget som helst. I min bog lukker jeg jer helt derind hvor jeg aldrig har lukket jer ind før. Jeg har sommerfugle i maven, og er samtidig død-nervøs for hvordan i tager imod min allerførste bogudgivelse❤️ Bogen udkommer til maj, men kan allerede nu forudbestilles på Saxo.com – der er link i bio📖 (Den udkommer også som lydbog, og i flere af landets boghandlere.)

Et opslag delt af Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo) den

LÆS OGSÅ: Opholdsforbud på Linses faste rute: Kun én ting er nederen for os hundeejere

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.