Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Geggo ramt af smertefuld bækkenløsning

Trods alle generne, så elsker Geggo stadig at være gravid.

Stephanie Karma Salvali, bedre kendt som Geggo fra ‘Familien fra Bryggen’ er 26 uger henne i sin graviditet, og stærke graviditetsgener er begyndt at kunne mærkes sig på kroppen, det skriver Geggo i et opslag på Instagram.

– Overskuddet er extra low, for jeg er blevet ramt af en ret smertefuld bækkenløsning kombineret med en alt for lav blodprocent, skriver Geggo i opslaget på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW! Geggo er hårdt presset

Den lave blodprocent holder Geggos egen læge et stærkt opsyn med.

– Så selvom jeres kommende råd er velmente og garanteret kærlige, så er der kontrol på det, skriver Geggo fortsat.

LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter

Selvom Geggo er stærkt plaget af smertefulde graviditetsgener, så elsker hun stadig at være gravid, og inden alt for længe bliver det afslører i ‘Familien fra Bryggen’, om Geggo og Cengiz venter en dreng eller en pige.

– Det bliver rart at kunne sætte et han/hun på, når jeg omtaler den lille fis, der vokser i mavsen, afslutter Geggo opslaget.

LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra blokken’-babe har lagt sit liv om: Jeg lå indlagt i tide og utide

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Ja, selfies er ikke det jeg gør mig ALLERmest i fortiden – bevares, lidt bliver det da til, men ikke i nærheden af ligeså mange som jeg plejer… Overskuddet er extra low, for jeg er blevet ramt af en ret smertefuld bækkenløsning, kombineret med en alt for lav blodprocent🩸 Sidstnævnte bliver skarpt fulgt af min læge, så selvom jeres kommende råd er velmente og garanteret kærlige, så er der kontrol på det❤️ Jeg elsker mærkeligt nok stadig at være gravid, og nu varer det heller ikke længe før jeg kan afsløre kønnet for jer🥰 Det bliver rart at kunne sætte et han/hun på, når jeg omtaler den lille fis der vokser i mavsen👶🏻🤍🕊

Et opslag delt af Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo) den

LÆS OGSÅ: Fra Politibetjent til pædagog: Cassia ofrede sit liv i Brasilien for Charles

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.