Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Geggo afslører: Så mange børn skal vi have

'Familien fra Bryggen'-parret har allerede lagt planer for, hvornår de gerne vil være forældre næste gang.

Den 5. februar 2016 blev Geggo og Cengiz forældre til lille Alba. Parret nyder at være blevet en familie, og selvom Geggo altid selv har været enebarn, så er der slet ingen tvivl om, at Alba skal have sig nogle søskende.

–  Vi har fra starten tænkt, at Alba ikke skal være enebarn. Jeg har jo brødre, og jeg kunne slet ikke forestille mig at have været foruden. Det sammenhold man har, det vil jeg også gerne, at Alba får med nogen. Så vi ved godt, hvornår vi skal have en til, afslører Cengiz, og Geggo fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse: Derfor kalder vi Didde for Albas morfar

– Jeg har altid savnet at have søskende. Jeg har aldrig syntes, at det var fedt at være enebarn, så det skal Alba ikke være. Men det er nu ikke kun for hendes skyld. Jeg er også egoistisk, og jeg vil gerne have flere børn. Meget gerne tre, selvom Cengiz siger, at vi stopper, hvis den næste bliver en dreng. Jeg står dog fast på min beslutning om tre.

Parret afslører, at de gerne vil have barn nummer to inden alt for længe. Efterfølgende må der dog gerne gå et par år, før nummer tre kommer til verden, fastslår Geggo.

Se billeder af den lille familie øverst.

LÆS OGSÅ: Geggo: Derfor afslører vi ikke, hvad Mopper fejler

LÆS OGSÅ: Wow: Så meget ligner Geggos datter sin mor!

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Kærligheden er ubeskrivelig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.