Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Geggos bryster skaber splid

Det er ikke alle fansene, der deler Geggos holdning, når det kommer til amning.

I går lagde Stephanie Geggo et billede ud på sin Instagram-profil, hvor hun viser en intim amme-stund mellem sig selv og datteren Alba. På billedet ser man Geggo, der kærligt kigger på sin datter, mens Alba er ved at døse hen af tilfredsstillelse.

Med hashtagget #normalizebreastfeeding fortæller Geggo, at hun samtidig slår et slag for fri amning efter barnets behov. Og det er et budskab, der deler vandene, det er nemlig ikke alle følgerne, der er enige med realitystjernen.

LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos forlovelsesring

Nogle af følgerne mener, at det er for længe at amme et barn, når det er fyldt et år, og enkelte mener, at det er direkte forkert. Det er da også kun få år siden, Sundhedsstyrelsen ændrede sine anbefalinger omkring amning, så de nu hedder:

– Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn ammes fuldt, til de er omkring 6 måneder. Delvis amning anbefales til 12 måneder eller længere.

LÆS OGSÅ: Geggo: Derfor kommer Alba aldrig med på den røde løber

Tidligere hed det amning op til et år. WHO anbefaler dog, at børn ammes, til de er mindst to år. Geggo har selv tidligere fortalt, at hun håber på at kunne fortsætte amningen, indtil Alba er 2 år, ligesom WHO anbefaler.

– Ja, jeg vil gerne amme OP TIL 2 år, hvis altså Alba selv gerne vil. På et tidspunkt kan det jo være, hun selv siger fra og ikke vil tage min mælk mere, og det kan jeg jo hverken gøre fra eller til, på det tidspunkt er vi jo også et sted, hvor det højst sandsynligt kun er en hygge nat-tår, hun vil have, sagde Geggo og fortsatte:

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling

– Jeg siger to år, fordi det er der, jeg selv vælger at stoppe, hvis Alba stadig spiser fra mig der. Jeg vil jo absolut aldrig tvinge hende, det tror jeg iøvrigt ikke man kan. Jeg tror på, at modermælk er det bedste et barn kan få.

– Nogle mener, at det kun er morens behov at amme så længe, men lad mig sige det sådan: Jeg vil rigtig gerne farve mit hår og gå igang med at få fjernet tatoveringer igen, og det kan jeg ikke, så længe jeg ammer. Så det er altså kun for Albas skyld jeg gør det, fastslog hun sidste år.

Langt de fleste af Geggos følgere erklærer sig enig med realitybaben og hylder hende for at slå et slag for at normalisere amning. Så det søde billede herunder.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz er uenige om ‘Robinson Ekspeditionen’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.