Nyeste artikler
Se alle
Optagelser af "'Spørg Charlie' (Foto: Michael Stub)

Ghita fandt aldrig sin klippe: Mine vanvittige mænd

Til trods for sin alder har Ghita aldrig mødt den rigtige mand.

Ghita Nørby har måske nok fire ægteskaber af varierende længde bag sig – hvoraf det andet med Dario Campeotto endda førte til sønnen, Giacomo Campeotto. Men sin faste klippe i livet har hun aldrig fundet, og hun er klar i mælet, når hun skal kategorisere mændene i sit liv.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

– De forkerte! Sådan er det. Jeg tror aldrig, jeg har mødt nogle klipper. Jeg har mere mødt de vanvittige, fortæller 84-årige Ghita Nørby bramfrit i ‘Spørg Charlie – jul’.

I programmet henvender en kvinde sig til panelet, da hun er i tvivl om, hvorvidt hun skal blive sammen med sin nuværende kæreste, som er en trofast klippe, eller om hun skal gå tilbage til sin eventyrlystne eks. Ghita er ikke stensikker, men hun kan sagtens se det tiltalende i en klippe i parforholdet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Årgang 0’-stjerne har fået kørekort – og kører galt første dag

– Omsorg må være fantastisk at møde. Jeg har aldrig mødt det. Det må være en stor oplevelse, siger den flamboyante skuespillerinde til de øvrige gæsters store morskab.

Om eksmændene morer sig lige så kosteligt hjemme bag tv-skærmene, må stå hen i det uvisse.

Programmet, som er den første julespecial ud af fire, der sendes på adventssøndagene, kan opleves på TV 2 Charlie klokken 20.45.

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.