Nyeste artikler
Se alle
Lene (Foto: DR/Snowman Productions ApS)

‘Gift ved første blik’-deltager afslører datterens navn

En velkendt 'Gift ved første blik'-deltager løfter nu sløret for, hvad hendes lille pige hedder.

I starten af 2017 blev ‘Gift ved første blik’-deltageren Lene Kristine Konrad fra 2015-udgaven og kæresten Tobias forældre til en lille søn, Ebbe. Lene og Tobias mødte hinanden kort inden, at ‘Gift ved første blik’ blev vist på tv, og sidenhen har kærligheden varet ved.  Tilbage i november 2017 kunne parret fejre to år sammen, og i tidligere i år kunne Lene afsløre på sin Instagram-profil, at hun var gravid igen, og at det var en lille pige, der var på vej denne gang.

LÆS OGSÅ: ‘ Gift ved første blik’-Ulrik: Ane er dårlig i sengen

Lene havde termin den 31. august, men familien måtte vente lidt i spænding, da den lille ny først ankom fredag den 7. september.  En lille prinsesse, som nu har fået sig et fint navn:

– Kender I det, når man får nummer to barn 20 måneder efter barn et, og i starten er man bare sådan helt høj på looove og fødsels-endorfiner, og man tænker, at det er da ikke noget problem, den klarer vi nemt, tænk at jeg var så bekymret for det. Og så, omkring de tre uger inde, begynder realiteterne at melde deres ankomst, skriver Lene på sin Instagram-profil og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Line og Michael lavede hemmelig aftale under ‘Gift ved første blik’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Christian mødte sin kæreste under programmet

– Overskuddet er spist op af søvnløse nætter, den lille gylper konstant, den store vil have iPad’en NU, der er ikke noget rent tøj, vi har glemt at købe mælk, og ingen kan overskue at gå ned med skraldet og de titusind lortebleer. Men så er det jo godt, at det på en eller anden magisk måde stadig er vidunderligt at gå fra tre til fire, måske også fordi lille Elin er så sindssygt nuttet.

LÆS OGSÅ: Et år efter ‘Gift ved første blik’: Nu skal deltager giftes igen

LÆS OGSÅ: WOW! Så mange par og børn er skabt af ’Gift ved første blik’

Se de fine billeder af søde Elin nedenfor: 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Kender I det når man får nummer to barn 20 måneder efter barn 1, og i starten er man bare sådan helt høj på looove og fødsels-endorfiner, og man tænker at det er da ikke noget problem, den klarer vi nemt, tænk at jeg var så bekymret for det…! Og så, omkring de tre uger inde, begynder realiteterne at melde deres ankomst: overskuddet er spist op af søvnløse nætter, den lille gylper konstant, den store vil have iPad’en NU, der er ikke noget rent tøj, vi har glemt at købe mælk, og ingen kan overskue at gå ned med skraldet og de titusind lortebleer. Men så er det jo godt at det på en eller anden magisk måde stadig er vidunderligt at gå fra tre til fire, måske også fordi lille Elin er så sindssygt nuttet ❤️ #børniflertal #gørdetogduvilfortrydedet #gørdetikkeogduvilogsåfortrydedet #gørdetellergørdetikkeduvilfortrydebeggedele #intetandetendlove ❤️❤️❤️

Et opslag delt af Lene Konrad (@lenekristinekonrad) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Det er vigtigt at præsentere de unge for et alsidigt kropsideal! #venusfrawillendorf #babyElin

Et opslag delt af Lene Konrad (@lenekristinekonrad) den

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand

LÆS OGSÅ: Husker du ‘Gift ved første blik’-Allan? Sådan går det ham i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.