Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

‘Gift ved første blik’-deltager fyret fra drømmejobbet

Det kom som noget af en overraskelse for en tidligere deltager, da han pludselig mistede sit job.

I anden sæson af ‘Gift ved første blik’ blev Jakob Bay og Katrine Aakjær Nielsen smedet sammen. Parret forblev sammen efter programmet, men desværre holdt kærligheden ikke.

Katrine har i dag fundet sig en ny kæreste, mens Jakob endnu er på jagt efter den eneste ene. I august fortalte Jakob til Realityportalen.dk, at han havde det rigtig godt og havde fået drømmejobbet som IT-projektleder i en virksomhed i København. Desværre er han netop blevet afskediget her.

– Jeg blev headhuntet til stillingen sidste år, men virksomheden mistede desværre nogle store kunder, og så var der ikke råd til at have to projektledere siddende. Det var derfor naturligt, at det var mig, der skulle stoppe, da den anden projektleder er min chef, som har arbejdet der i elleve år, forklarer Jakob til Realityportalen.dk og fortsætter:

– Det er aldrig sjovt at blive fyret og specielt ikke, når det var et arbejde og nogle udfordringer, som jeg godt kunne lide. Men jeg er ret fortrøstningsfuld, og jeg tror på, at tingene sker af en årsag. Så der er sikkert nye og spændende muligheder, der venter mig i fremtiden.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob sælger vielsesringene

Klar til nye eventyr

Jakob har 13 års erfaring i IT- og telebranchen, så han håber på, at der dukker en god stilling som projektleder, produktchef eller iværksætter op inden længe. Hvis det stod til ham, var der dog et helt særligt sted, som han helst ville arbejde.

– Drømmejobbet ville være at arbejde med mit projekt FundRacers på fuldtid, hvor jeg ellers er i fritiden. Her samler jeg pengene ind til Børnecancerfonden ved at sælge træningstøj med logo, afholde konkurrencer, firmaevents osv. Jeg donerer dog alt overskud, så det er der ikke så mange penge i. Jeg skal derfor have fundet mig et andet job, forklarer Jakob, som er frisk på et job de fleste steder:

– Jeg bor i Hvidovre, så det vil naturligvis være oplagt med et job i Københavns-området, men jeg er faktisk åben for det meste, da der som sådan ikke noget, der binder mig til Danmark, uddyber han.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Jakob: Vi var for forskellige

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-deltager har endelig fundet kærligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.