Nyeste artikler
Se alle
Kathrine og Michael blev 'Gift ved første blik', som danskerne kunne se på DR1 i 2018. Det gik tilsyneladende kun fremad for parret, der valgte at forblive gift og stadig er det. I programmet kunne man blandt andet se, da Kathrine tog beskeden om, at Michael var jomfru på den helt rigtige måde, så han fik selvtilliden til at være sammen med hende. Parret har boet sammen i Silkeborg siden programmet, men deltog så sammen i '3 x Beliggenhed' for at finde drømmeboligen i Århus. Det lykkedes dog ikke i programmet, men efterfølgende fandt parret en skøn lejlighed i Viby. Parret har en fælles blog, og man bliver altså bare ikke meget mere ET PAR end Michael og Kathrine (Foto: Marianne Overaa / DR).

‘Gift ved første blik’-Michael blev genkendt hos lægen: Det var meget akavet

Det er ikke altid lige sjovt at blive genkendt fra tv.

Da seneste sæson af ‘Gift ved første blik’ rullede over skærmen, var Kathrine fra Silkeborg og Michael fra Aarhus et af de par, der blev smedet sammen.

Kærligheden blomstrede mellem de to, og de to besluttede sig derfor for at forblive gift efter programmet. I dag er de to stadigvæk meget forelskede, og parret er derfor meget glade for deres tv-deltagelse, der førte dem sammen.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Cecilie har foræret sin brudekjole væk

LÆS OGSÅ: Vil du giftes om et par måneder for rullende kameraer?

For nyligt fik Michael dog også oplevet bagsiden af medaljen ved at være et velkendt ansigt. Han blev nemlig genkendt på et yderst uheldigt tidspunkt:

– Michael oplevede her for nyligt for første gang den akavede side af at have været på tv. Han blev genkendt hos lægen, da han skulle ind og aflevere en urinprøve på grund af mistanke om blærebetændelse, fortæller Kathrine på parrets blog.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par afslører: Vi skal være forældre

LÆS OGSÅ: Gravid igen: Dansk realitybabe venter barn nummer to

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

– Det er måske lige netop en situation, hvor de fleste mennesker nok har det meget rart med at være anonyme, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine: Jeg droppede ud af programmet

LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.