Nyeste artikler
Se alle
Michael fra Mørkøv, som er ved at uddanne sig til social- og sundhedsassistent. (Foto: Snowman Productions ApS)

‘Gift ved første blik’-Michael dater ny kvinde i tv-program: Det kan varmt anbefales

Michael er allerede tilbage på dating-markedet - denne gang i et TV2-program.

I sidste uge rullede sidste afsnit ‘Gift ved første blik’ over skærmen, hvor det blev afsløret, om DR-programmets par ville forblive gift eller blive skilt.

Michael og Christina, der i løbet af programmet havde haft mange op-og nedture, valgte at blive i ægteskabet, men efter sæsonafslutningen kunne parret afsløre, at en hel del var sket, siden kameraerne slukkede.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået parrene efter ‘Gift ved første blik’

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Luna: Det ser man ikke på tv

– Vores ægteskab har været fyldt med masser af glæde og ønsker om en fælles fremtid og familie, men også med en masse udfordringer og konflikter. Vi er gået fra hinanden, men er stadig gift og taler sammen. Det er dog en ekstra skrøbelig tid for os lige nu, da Christina er gravid, skrev Michael og Christina i en fælles besked til Realityportalen.dk.

Selvom det er slut mellem Michael og Christina, betyder det dog ikke, at Michael er stoppet med at lede efter kærligheden. I aftes tonede han nemlig frem på skærmen igen – denne gang i Go’ Aften Live på TV 2, hvor han skulle på blind date med Emilie Ekman, som han altså aldrig havde mødt før.

LÆS OGSÅ: Henriette om ‘Gift ved første blik’: Jeg blev chokeret over mig selv

På sin Instagram-profil fortæller Michael op oplevelsen, og hvorfor han endnu engang har sagt ja til at date på tv:

– Jeg tog endnu et spring i dating-universet her til aften. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg valgte at stille op til dette sjove eksperiment i TV 2, andet end at det var en oplevelse, og det har givet mig mere viden og forståelse for, hvad jeg søger, og hvad jeg mangler for at finde den ægte kærlighed, fortæller Michael og fortsætter:

– Det, at date med kun én sans, gør hele oplevelsen meget nemmere og mere levende, man er i nuet og har kun fokus på det, som personen du dater fortæller dig. Du opfanger kun det, der bliver fortalt og lærer din date bedre at kende, fordi der ikke er noget, der forstyrrer dig! Vildt sjovt! Det kan varmt anbefales at prøve at date på denne måde!

Det blev dog ikke til mere mellem Michael og Emilie efter deres blind date. Michael kunne nemlig allerede i Go’ Aften Live afsløre, at Emilie ikke var hans type.

LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Live i Go aften Danmark!!! Dating med bind for øjne!! Bilnd date 😎 Jeg tog endnu et spring i dating universet aften!.. Ved enlig ikke hvorfor jeg valgte at stille op til dette sjove eksperiment i tv2 reci, andet end at det var en oplevelse, og har givet mig mere viden og forståelse for hvad jeg søger og hvad jeg mangler for at finde den ægte kærlighed! Det at date med kun en sans, gør hele oplevelsen meget nemmere og mere levende, man er i nuet og har kun fokus på det personen du dater fortæller dig, du opfanger kun det der bliver fortalt og lærer din date bedre at kende, fordi der ikke er noget der forstyrre dig!. Vildt sjovt! Kan varmt anbefales at prøve at date på denne måde! God aften alle sammen 😍😃!.. #giftvedførsteblik #gvfb #danmark #tv2 #dating #kærlighed ##gvfbMichael #michaelgvfb #torsdag #goaftendanmark #tivoli #blinddate #date #live #sjovt #lærrigt

Et opslag delt af Michael Sommer (@mr_sommer91) den

LÆS OGSÅ: Ung mor så ny fyr: Nu er hun helt single igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.