Nyeste artikler
Se alle
Foto: DR

‘Gift ved første blik’-Michael: Derfor tog jeg gamerstolen med

Der var en god grund til, at Michaels gamerstol skulle flytte ind hos Kathrine.

I onsdagens afsnit af ‘Gift ved første blik’ var bryllupsrejsen ovre, og parrene skulle til at flytte sammen. For Kathrine og Michael betød det, at Michael rykkede ind i Kathrines hjem, og det var svært for hende at finde det store smil frem, da hans ukurante figurer indtog pyntehylderne, og den stationære computer med tilhørende gamerstol indtog stuen.

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

Det var tydeligt, at det var en udfordring at gøre plads til Michaels ting i hjemmet, men netop derfor overvejede Michael heller ikke at lade gamerstol og figurer blive hjemme.

– Det nemme ville være bare at tage mit tøj med, men det ville ikke være en rigtig indflytning, og jeg tænkte, at nu skal vi følge det her eksperiment på den rigtige måde, og det vil også være at skjule nogle sider af mig selv, og det er jo netop det modsatte af, hvad pointen er med programmet og eksperimentet, så man skal jo egentlig helst være ude over de ting, forklarer Michael og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Carsten taler ud: Derfor vil jeg ud af programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus

– Der er jo altid de ting med, at man viser de bedste sider af sig selv i starten af et forhold, men vi er jo ude over det med egentlig at date, for vi er jo gift. Men selvfølgelig er vi heller ikke rigtige ægtefolk. Vi er i sådan en mærkelig mellemzone, hvor man føler, at man egentlig bør vise sig selv, som man er, og det er nogle ting, som følger med mig. Så det havde jeg ikke lyst til at skjule for hende.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager tilbageholdt i lufthavnen: Nu skal parret skilles

Forud for indflytningen vidste Michael godt, at tingene nok ikke ville passe ind i Kathrines hjem, og han var meget spændt på at skulle være på udebane et sted, han ikke havde set før. Men han var tryg ved Kathrine, og det gjorde også, at han blev tryg ved hele situationen omkring at flytte ind.

Kathrine gjorde da også plads til Michael, og de to var enige om, at det skulle være en reel indflytning, så hun vidste godt, hvad der ventede hende i onsdagens program, hvor gamerstolen ankom. Så vil det vise sig, hvordan hverdagen kommer til at fungere i det lille hjem.

Se næste afsnit af ‘Gift ved første blik’ onsdag kl. 20.00 på DR1.

AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afgjort

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.