Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Nicolas Cosedis)

‘Gift ved første blik’-Michael og Christina: Vi er stadigvæk gift, men ..

Ikke alt er gået helt efter planen for Christina og Michael, siden DR-programmet sluttede.

Det har været lidt af en rutschebanetur at følge Christina og Michael under ‘Gift ved første blik’. Parret var fra første øjekast meget tiltrukket af hinanden og var ikke lang tid om at sige “jeg elsker dig” til hinanden og kalde hinanden for “skat”.

Desværre havde de også en hel del bump på vejen i løbet af de seks ugers eksperiment. Blandt andet så vi i næstsidste afsnit, at parret var blevet uvenner, og at Michael i den forbindelse havde sagt til Christina over telefonen, at de nok var bedre som venner. Efterfølgende kontaktede Christina eksperterne og fortalte, at hun og Michael ville slutte ‘Gift ved første blik’-eksperimentet og gå hver til sit.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Luna: Det ser man ikke på tv

LÆS OGSÅ: Henriette om ‘Gift ved første blik’: Jeg blev chokeret over mig selv

Parret endte dog med at udrede trådene, og i aftenens afsnit tog de en tur til Berlin sammen. Selvom alt ikke forløb uden problemer på mini-ferien, endte Christina og Michael med at sige ja til hinanden igen, da sæsonafslutningen nåede sin ende, og de skulle beslutte sig for, om de ville forblive gift.

– Der er noget at kæmpe for, lød det fra dem begge.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘Gift ved første blik’-baby er kommet til verden

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael var jomfru: Derfor stod jeg frem på tv

Nu er der gået tre måneder, siden Michael og Christina valgte at forblive gift, men desværre er alt ikke, som det skal være i deres ægteskab:

– Michael og jeg er stadig gift, men vi er ikke i et forhold. Siden kameraerne slukkede har der været mange op-og nedture samt mange konflikter, som gør, at vi står her i dag. Vi taler stadig sammen, fortæller Christina til Realityportalen.dk.

– Vi har haft mange gode oplevelser og også mange udfordringer, siden kameraerne slukkede. Men vi har valgt at gå fra hinanden. Vi er stadig gift og taler sammen. Men vi ved ikke, hvad der kommer til at ske i fremtiden, lyder det fra Michael.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Henriette åbner op om svær barndom

Parret slår desuden fast, at de begge har lært meget ved at være med i DR-programmet:

– Der er mange ting, jeg tager med mig fra programmet og mange ting, som jeg er blevet klogere på i forhold til, hvad der er vigtigt for mig i et forhold, fortæller Christina.

– Jeg er klart blevet klogere på mig selv forbindelse med programmet. For eksempel har jeg lært at tage det mere roligt og lige stoppe op og tænke, før jeg handler, forklarer Michael.

Hvordan det hele ender med Michael og Christina, må fremtiden vise.

LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.