Nyeste artikler
Se alle
Foto: DR

‘Gift ved første blik’-Michael var tæt på at stoppe i programmet

Michael afslører nu, at han var meget tæt på at trække sig fra 'Gift ved første blik' under optagelserne.

Under den seneste omgang af ‘Gift ved første blik’ blev Kathrine Kelså og Michael Harders smedet sammen. Parret forblev gift efter eksperimentet, og i dag bor de sammen og er stadig meget forelskede.

Det var dog ellers tæt på, at parret aldrig var kommet til at møde hinanden. Kathrine har nemlig tidligere fortalt, at hun under castingprocessen ringede til produktionen og sagde, at hun ønskede at stoppe i programmet. Hun havde fået kolde fødder, da hun var bange for, hvad det ville betyde for hendes fremtid, at hun havde været med i et dating-program. Det endte dog med, at Kathrine efterfølgende ombestemte sig og fik lov at komme tilbage i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael blev genkendt hos lægen: Det var meget akavet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus

LÆS OGSÅ: Vil du giftes om et par måneder for rullende kameraer?

Nu viser det sig dog, at det ikke kun var Kathrine, der fik kolde fødder i forhold til sin deltagelse i programmet. Også Michael var nemlig tæt på at sige fra og stoppe under optagelserne.

– Det var lige før, jeg meldte mig ud. Den aller første dag, da jeg fik opkaldet om, at jeg skulle være med, så gik jeg fra et liv, hvor der ikke var kamera på, til et liv, hvor der pludselig var mange kameraer på. Det er meget intenst, og alt bliver bare filmet. Det var en intens overgang, starter han sin forklaring i Aftenshowet på DR og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Barn nummer fire på vej? Nu svarer Kim Kardashian endelig på rygterne

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Cecilie har foræret sin brudekjole væk

– Så da jeg lagde mig til at sove den aften, der havde jeg faktisk den tanke, at hvis jeg lige der kunne trække mig ud af programmet, så ville jeg gøre det. Hvis der ikke var konsekvenser, og folk var okay med det.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par afslører: Vi skal være forældre

Michael valgte dog ikke at gøre handling ved sine overvejelser, og det er Kathrine bestemt glad for:

– Det ville have været helt utilgiveligt. Selvom jeg jo faktisk ikke kendte Michael endnu dengang. Men jeg havde da været meget ked af det, hvis vi nu ikke havde mødt hinanden, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard åbner op: Sådan gik fødslen

LÆS OGSÅ: Gravid igen: Dansk realitybabe venter barn nummer to

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.