Nyeste artikler
Se alle
Kathrine og Michael blev 'Gift ved første blik', som danskerne kunne se på DR1 i 2018. Det gik tilsyneladende kun fremad for parret, der valgte at forblive gift og stadig er det. I programmet kunne man blandt andet se, da Kathrine tog beskeden om, at Michael var jomfru på den helt rigtige måde, så han fik selvtilliden til at være sammen med hende. Parret har boet sammen i Silkeborg siden programmet, men deltog så sammen i '3 x Beliggenhed' for at finde drømmeboligen i Århus. Det lykkedes dog ikke i programmet, men efterfølgende fandt parret en skøn lejlighed i Viby. Parret har en fælles blog, og man bliver altså bare ikke meget mere ET PAR end Michael og Kathrine (Foto: Marianne Overaa / DR).

‘Gift ved første blik’-par afslører glædelig nyhed

Humøret er højt hos et velkendt 'Gift ved første blik'-par disse dage.

Da ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’ rullede over skærmen på TV 2 tilbage i august, kunne man se ‘Gift ved første blik’-parret Kathrine og Michael jagte deres drømmelejlighed i Aarhus. Desværre fandt de ikke en lejlighed i programmet, men efter deltagelsen fandt de den helt rette bolig i Viby J.

– Lejligheden er 101 kvm og har 4 værelser, så det spiller bare! Det er desværre ikke en ejerlejlighed, men vi kunne ikke vente længere med at flytte. Nu vil vi til Aarhus og skære ned på pendler-tid. Og så kan vi tillade os at spare op i lidt længere tid og købe drømmeboligen senere, afslørede parret dengang og fortalte, at de overtog den nye lejlighed 1. oktober.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Henriette åbner op om svær barndom

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘Gift ved første blik’-baby er kommet til verden

I starten af denne måned flyttede parret derfor ind, og de er bestemt glade for endelig at være blevet aarhusianere. Kathrine havde ved indflytningen endnu ikke fundet et nyt job, men nu kan parret afsløre, at der er godt nyt på den front:

– Kathrine har fået job! Hvilket hun er så glad for. Det er på en folkeskole i Ry, så nu er hun også tættere på sine venner og sin farmor. Hun skal primært være på en 7. klasse, fortæller parret på deres blog.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne brød sammen i Bilka

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-par har fået en abort

– I dag er jeg lidt ekstra glad og føler mig lidt ekstra sej, for jeg har nemlig scoret mig et lækkert job, skriver Kathrine glad på sin Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

I dag er jeg lidt ekstra glad og føler mig lidt ekstra sej, for jeg har nemlig scoret mig et lækkert job🤘💪🤩😀

Et opslag delt af Kathrine Kelså Harders (@kathrine_gvfb) den

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael dater ny kvinde i tv-program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.