Nyeste artikler
Se alle
Foto: Uffe Kongsted

‘Gift ved første blik’-par afslører særlig forbindelse til ‘Nybyggerne’-vindere

Parret fra DR1-programmet følte en helt særlig forbindelse med især ét af parrene fra 'Nybyggerne'.

Kathrine og Michael vandt den helt store præmie, da de tidligere i år medvirkede i DR1-serien ‘Gift ved første blik’. Her fandt de nemlig kærligheden med hinanden, og den blomstrer i den grad stadig.

Parret nyder fortsat livet sammen, og tidligere i år foregik det blandt andet ved at se TV 2-serien ‘Nybyggerne’, som Kathrine har fulgt med i alle årene. Men især årets sæson faldt lige i hendes smag, afslører parret på deres blog.

LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Remee og Mathilde planlægger stort bryllup.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-stjerne ramt af kræft under optagelserne

– Det er første gang, at Michael så programmet, men Kathrine har troligt fulgt med, og hun var særligt glad for denne sæson, hvor hun for første gang følte, at samtlige par simpelthen var så dejlige, skriver parret på bloggen.

Ida og Mads vandt finalen i Nybyggerne og deres drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner. (Foto: Henrik R. Petersen )

Her afslører de også, at især Kathrine jublede, da vinderne blev fundet. Hun følte nemlig en helt særlig forbindelse vinderparret – og måske kommer de to par til at få meget mere med hinanden at gøre i fremtiden.

– Dog følte Kathrine alligevel en særlig connection med det rolige, unge, jyske par Ida og Mads. Ida har endda lokket lidt med, at vi kunne komme til Randers og være deres nye naboer, fortsætter blogindlægget.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par: Vi havde ikke fundet sammen, hvis ..

Tidligere har parret fortalt, at de kigger efter en lejlighed, som de kan bo i i et par år, indtil de kan købe deres drømmehus. Men måske bliver de pressede til at købe huset lidt før.

– Vi har to vennepar, der begge købte hus inden for den samme uge, så nu begynder vi virkelig at føle os pressede til at melde os ind i kampen også, haha, skriver parret.

Her kan du læse hele Michael og Kathrines blogindlæg.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par truet med tæsk på bryllupsrejse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.