Nyeste artikler
Se alle
Foto: DR

‘Gift ved første blik’-par klar til næste skridt i forholdet

Kærligheden blomstrer stadig hos Stefan og Vanessa, som valgte at forblive gift efter eksperimentet.

I aftenens afsnit af ‘Gift ved første blik’ valgte Stefan og Vanessa at forblive gift. Den dag er de stadig sammen, og netop nu er de på ferie sammen i Thailand, så forholdet kører stadig på skinner.

– Vi er stadig gift og har snart været det i 5 måneder, og vi har det godt sammen, fortæller parret.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael mistede sin mødom i programmet: Sådan reagerede Kathrine

I programmet rykkede Stefan ind til Vanessa, men der blev han altså ikke boende, selvom de forblev gift. Inden længe tager de dog næste skridt.

– Jeg skal studere i Esbjerg fra februar af, men lige nu bor vi stadig hver for sig. Med tiden bliver to adresser nok til én, og højst sandsynligt bliver adressen nok i eller omkring Esbjerg. Så ja, det er da noget, vi har talt om, men ikke om hvornår, det skal ske.

De indrømmer også, at de begge ønsker børn, men det er heller ikke noget, der er på tapetet lige nu. Til gengæld er de allerede godt i gang med at se verden sammen.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager tilbageholdt i lufthavnen: Nu skal parret skilles

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

LÆS OGSÅ: Carsten har fundet kærligheden efter ‘Gift ved første blik’

Først ville Stefan ikke med til Thailand

Stefan og Vanessa er netop nu på ferie i Thailand (Foto: Privat)

Vanessa havde længe haft en aftale om at skulle rejse til Thailand sammen med sin far i tre uger her i efteråret. Et par måneder inde i forholdet, fik Stefan tilbuddet om at rejse med. Først takkede han pænt nej, fordi han mente, de skulle have den tur sammen alene. Men da de skulle til at rejse, fortrød han.

– Tre dage før de skulle rejse, der savnede jeg hende allerede voldsomt. Jeg syntes, at de næste tre uger derfor ville blive lange. Så jeg valgte at købe en billet og rejse de godt 8600 km for at støde på dem i Bangkok og dermed have 14 dage i Thailand sammen med Vanessa og min svigerfar, fortæller Stefan.

Vanessa og hendes far startede med at have en uge i Phuket, så stødte Stefan til i Bangkok, hvor de var tre dage, før de rejste videre til Hua Hin. Her var de i en uge, og afslutter turen i Bangkok.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Eva: Vi gik lidt for hurtigt frem

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Carsten taler ud: Derfor ville jeg ud af programmet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.