Nyeste artikler
Se alle
Foto: Uffe Kongsted

‘Gift ved første blik’-par: Vi havde ikke fundet sammen, hvis ..

Kathrine og Michael mener ikke, at skæbnen ville have ført dem sammen, hvis de havde mødtes på andre præmisser.

Da ‘Gift ved første blik’ rullede over skærmen i efteråret, var Kathrine fra Silkeborg og Michael fra Aarhus et af de par, der blev smedet sammen.

Det var ikke just, fordi de to fandt melodien fra første øjeblik, da de var gennem mange udfordringer i de fem uger, som eksperimentet varede. I sidste ende endte det dog alligevel med, at Michael og Kathrine valgte at forblive gift, og i dag bor parret sammen og er meget forelskede.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard åbner op: Sådan gik fødslen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

LÆS OGSÅ: Gustav efter endt forhold: Jeg har aldrig været så lykkelig

De er dog ikke i tvivl om, at de højst sandsynligt ikke havde fundet hinanden, hvis det ikke havde været gennem ‘Gift ved første blik’:

– Vi har diskuteret mange gange, om vi ville have fundet sammen og været sammen, hvis vi havde mødt hinanden almindeligt, og det har vi konkluderet, at det ville vi ikke. Men jeg tror heller ikke, at det bare er eksperternes skyld, for vi har jo også kæmpet rimelig meget for det efter, at vi er blevet sammen og virkelig presset os selv og ændret os selv, fortalte Kathrine, da hun og Michael i aftes var i Aftenshowet på DR.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael blev genkendt hos lægen: Det var meget akavet

LÆS OGSÅ: Vil du giftes om et par måneder for rullende kameraer?

– Men vi har da nok haft det nemmere i forhold til at finde sammen end så mange andre, og det er til dels eksperternes fortjeneste. De har lagt bolden op, og så har vi så skulle sparke den sammen i fællesskab, og det kræver god kommunikation, forklarer Michael.

– Vi har taget meget forskellige veje i livet, men det har ført os det samme sted. Vi er begge to kærlighedsparate, åbne og villige til at tage eksperimentet seriøst. Og vi fandt ud af, at vi begge to havde den indstilling, at der skulle egentlig gå ret meget galt, før at vi ikke ville give det en chance efter de fem uger. Hvad vi så ikke kunne forvente og ikke turde håbe på var, at vi faktisk sagde ja til hinanden, fordi vi på det tidspunkt var forelskede i hinanden, tilføjer Michael som forklaring på, hvorfor han og Kathrine netop har fundet hinanden og lykkedes med eksperimentet.

LÆS OGSÅ: Barn nummer fire på vej? Nu svarer Kim Kardashian endelig på rygterne

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Cecilie har foræret sin brudekjole væk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.