Nyeste artikler
Se alle
Kathrine og Michael blev 'Gift ved første blik', og nu er de klar til at springe ud i endnu et tv-program (Foto: DR)

‘Gift ved første blik’-pars morgenbreve afslører nye detaljer om forholdet

Der er skræmmende eksempler og gevaldige teasere, når man læser de fulde versioner af Kathrine og Michaels morgenbreve.

I et nyt blogindlæg har Michael Harders og Kathrine Kelså vist deres morgenbreve, som man kun så brøkdele af i programmet, i fuld længde, og brevene gemmer på lidt afsløringer. I programmet så man Michael blive blæst bagover af Kathrines brev og konstatere, at det var meget bedre end hans eget, men om han er farvet eller har ret, kan man nu selv vurdere. Hun beskriver blandt andet billedligt, hvordan hun forestiller sig deres skænderier.

– Vi kommer til at fjolle, grine, pjatte og have det dejligt. Men jeg forestiller mig også, at vi kommer til at skændes – selvom jeg nu selv vil mene, at jeg er meget diplomatisk og rationel, og du nok er ligeså. Og selvom det lyder tosset, så er lige præcis denne forestilling om os min yndlings. I mit scenarie bliver vi så vrede på hinanden, at jeg bliver nødt til at få lidt frisk luft og en tænkepause, skrev Kathrine og fortsatter:

LÆS OGSÅ: Husker du David og Bente fra ‘De unge mødre’? Han er far til Princess Nataschas barn

– På min tur går jeg forbi en butik, og jeg husker, at du virkelig bare elsker M&Ms, men du hader de brune. Så jeg går ind i butikken, jeg køber de DUMME M&Ms, sætter mig på en bænk i parken og sorterer alle de brune fra og kaster dem aggressivt ned i skraldespanden. Derefter kommer jeg tilbage til dig og siger: ”Jeg er stadig sur! Men jeg vil dig virkelig gerne, og jeg vil os to virkelig meget, så tag imod min ydmyge fredsgave og giv mig så en krammer!” Vores konflikt er ikke ovre, men det er så uendeligt vigtigt, at vi bekræfter hinanden i, at vi stadig vil hinanden, selvom det er svært, også selvom jeg skal bruge min tid på at sortere de dumme, brune M&Ms fra! Og det vil jeg love dig, jeg vil gøre mit aller ypperste for at bekræfte dig i, at jeg vil det her.

På det tidspunkt var Michael solgt og vidste, at hans kommende kone var lige så engageret i projektet, som han selv var. Han sad desuden måbende tilbage, fordi han rent faktisk ikke kan lide de brune M&Ms lige så godt, som de andre farver. De endte dog med at skuffe lidt i forhold til Kathrines forestilling, for de har endnu ikke haft et skænderi, så den drøm er ikke gået i opfyldelse – muligvis som den eneste.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

Så glade var DR for matchet

Parrets morgenbreve til hinanden afslører også, hvor meget folkene bag programmet har troet på deres match, hvilket de også tidligere har fortalt. En del af hver deres brev minder nemlig meget om hinanden.

– Nu er det her jo ikke bare en tilfældig Tinder-date, men faktisk et ægteskab med rødder i videnskab. Nogle meget kloge mennesker mener, at du og jeg vil være tangerende til et perfekt par – og med min alt for store tiltro til videnskaben, så tror jeg det også. Da Gert fortalte mig om dig, blev jeg faktisk helt rørt. Jeg tror virkelig, at eksperterne og videnskaben har fået fat i den lang ende! Derfor drømmer jeg stort, skrev Kathrine i sit brev og fortsatte:

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Cecilie har foræret sin brudekjole væk

– Jeg drømmer ikke kun om vores bryllupsrejse, jeg drømmer også om, at vi skal rejse i sommerferien. Jeg drømmer ikke kun om, hvordan det bliver at flytte sammen i juni, men hvordan det bliver at bo sammen med dig, når kameraet er taget hjem. Jeg drømmer ikke kun om, at vågne op sammen med dig i morgen for første gang, men jeg drømmer også om, at vågne op sammen med dig alle andre dage.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par afslører: Derfor bruger vi hinandens tandbørste

Og Michaels morgenbrev lød:

– Da vores fælles ven Gert med rigtig stor entusiasme fortalte mig – uden kamera på – hvor glad han var for vores match, må jeg indrømme, at jeg fik lidt ekstra sommerfugle i maven. Normalt ville vi ikke vide noget om hinanden på nuværende tidspunkt, men Gert har jo allerede lidt løftet sløret for, hvad du er for en type person. Og hvis han har snakket lige så godt om mig, som han har om dig, så må du have nogle høje forventninger lige nu… Og jeg skal gøre mit bedste for at leve op til dem.

Programmets psykolog var altså meget begejstret for matchet, som han tilsyneladende troede på, og parret har ikke skuffet ham. Læs begge deres morgenbreve i fuld længde på deres blog HER.

LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Gift ved første blik’-parrene

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.