Nyeste artikler
Se alle
Gina Michaells. (Foto: Henrik R. Petersen)

Gina ude af ‘X Factor’: Det har været en kæmpe oplevelse!

Fredagens afsnit blev Ginas sidste optræden i 'X Factor'.

Patrick Smith klarede frisag i årets første to ‘X Factor’-liveshows, selv om han begge gange var blandt de to deltagere med færrest stemmer fra stemmerne. Begge gange overlevede han dog farezonen – først over for Dr. Rolf og kanylerne og senest over for Andrea Brøndsted – men fredag aften var en helt ny oplevelse for ham.

For første gang i årets liveshows sendte seerne ham nemlig direkte videre til næste program, og han fik lov til at sætte sig i sofaen og slappe af. Det samme var dog ikke tilfældet for pigegruppen Echo og Thomas Blachmans Gina Michaells, der derfor måtte i omsang.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde Michella, der trodser sin sygdom for at lave musik.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Franks exit: Blachman tvunget til at smide ham ud

Det klarede Echo bedst, og med den afgørende stemme sendte Ankerstjerne Gina Michaells ud af ‘X Factor’ og efterlod Thomas Blachman med blot én deltager, Kristian Kjærlund, tilbage.

– Tusinde tak til alle jer, der har stemt på mig og støtte mig. Det har været en kæmpe oplevelse. Jeg elsker jeg allesammen, sagde Gina efterfølgende fra scenen og ønskede de resterende deltagere held og lykke.

Hvordan det går de resterende seks deltagere kan du se hver fredag klokken 20:00 på TV 2.

GALLERI: Kan du kende dem? Se alle ‘X Factor’-deltagerne som børn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.