Nyeste artikler
Se alle
Vært Rikke Gøransson ved første parceremoni på 'Paradise Hotel' 2020. Foto: Viafree/Janus Nielsen

Godt nyt til ‘Paradise’-fans: Der kommer endnu en sæson

Sæson 16 af 'Paradise Hotel' er kun lige skudt igang, og allerede nu lyder det til, at det ikke bliver den sidste.

De første afsnit af sæson 16 er blevet vist, og alt er, som når ‘Paradise Hotel’ er aller bedst. Og lidt mere til. Er man fan af hotellet med de mange intriger og flirts, er der allerede gode nyheder, når det gælder spørgsmålet: Skal der optages endnu en sæson ‘Paradise Hotel’?

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico 

Står det til den garvede ‘Paradise Hotel’-vært Rikke Gøransson, er svaret ja. Der kommer en sæson 17.

– Vi ved det jo først endeligt, når sæson 16 er helt afsluttet. Så kigger vi på, hvad der er gået godt, og hvad der er gået dårligt. Men lige nu går det virkelig godt, Så jeg tror ikke, at man skal være så bekymret, siger ‘Paradise’-baben med et glimt i øjet til Realityportalen, da vi møder hende på den røde løber til Reality Awards.

LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter ‘Paradise’: Vi gav forholdet en chance

Rikke Gøransson har med denne sæson været vært på programmet 13 gange, og hun har altså utallige deltagere og programmer at sammenligne med.

– Deltagerne i årets ‘Paradise’ er for fede, jeg elsker dem, og jeg er så stolt af den her sæson. Og det bliver kun bedre! Så hvis det står til mig, så skal vi lave mere. Altid! slår hun fast.

Tilbage i december gav værten også udtryk for, at denne sæson har ændret hendes holdning i forhold til, om hun vil tage en omgang mere som vært på programmet. Årets ‘Paradise Hotel’ er nemlig blevet helt afgørende for og har ført til, at hun vil sige ja til endnu en sæson og dermed være vært for 14. gang.

LÆS OGSÅ: UH! Rikke Gøransson og kæresten glæder sig til at blive forældre 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.