Nyeste artikler
Se alle
Briana DeJesus da hun medvirkede i '16 and Pregnant'. (Foto: MTV)

Gravid igen? Nu svarer ung mor på rygterne

Den unge mor bryder nu tavsheden efter mange rygter - rygter, hun selv har været med til at starte.

Rygter på de sociale medier har på det seneste lydt på, at ‘Teen Mom 2’-deltageren Briana DeJesus er gravid og venter barn nummer tre. Den unge mor, der i forvejen har døtrene Stella og Nova med to tidligere kærester, afviser dog alle rygter.

– 1. Jeg er ikke gravid. 2. Hvis jeg endte med at blive gravid, så vil det blive holdt hemmeligt. Godmorgen i øvrigt, skriver hun på Twitter.

LÆS OGSÅ: DRAMA: Ny ung mor skaber problemer fra start

LÆS OGSÅ: WOW! Ung mor skrider fra manden efter hunde-mord

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-par er blevet forældre

Som flere følgere påpeger, så bør den unge mor dog ikke være så utilfreds med de mange rygter. Hun spiller nemlig selv en stor rolle i, at de er opstået.

Ligesom mange af de andre ‘Teen Mom’-deltagere, så får hun penge af forskellige medier, når hun poster clickbait-artikler om sig selv og de andre deltagere. Her har en række af overskrifterne fået det til at lyde som om, at Briana DeJesus er gravid. Men det vil hun nu have sat en stopper for.

– Jeg har fortalt firmaet, at jeg ikke vil have flere artikler, der siger, at jeg skal have en baby, svarer hun en af de kritiske følgere.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk exit: Ung mor vil tilbage i programmet

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

I klippet herunder kan du se historien om dramaet, da en ‘Teen Mom’-stjerne skabte fake news om sin egen graviditet:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.