Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

Gravid ‘Nybygger’-vinder afslører babyens køn

Tre bliver til fire hos det skønne 'Nybygger'-par, og nu afslører de, om det bliver en lillebror eller lillesøster.

Lykken er stor hjemme hos Anne Bach og Todd Edlin i grønt hus fra 2017, hvor tre snart bliver til fire. I begyndelsen af marts har Anne nemlig termin, og nu fortæller hun om både sin graviditet og afslører kønnet på parrets fælles blog.

Forud for sin graviditet var Anne forberedt på, at det nok ikke ville blive en nem omgang, fordi hun ved graviditeten med datteren Lily havde svær svangerskabsforgiftning og endte med at få et kejsersnit.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

– Jeg var derfor faktisk fuldt og fast forberedt på, at det hele ville gentage sig denne gang, og jeg har været ret nervøs for det, men det er gået så fint. Der er rent faktisk udsigt til, at alt nok skal gå. Nuvel de første 12 uger var det mest opslidende cirkus, også meget værre end med Lily, med svær graviditetskvalme og 8-12 opkastninger hver dag. Jeg troede seriøst aldrig, jeg ville blive normal igen, skriver Anne på bloggen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur

– Det blev jeg heldigvis, og siden jeg ramte uge 14, så har jeg ikke haft nogen gener. Jo jo. Mit bækken gør da lidt ondt, jeg er træt og føler mig som en hval. (Jeg kan slet ikke kende mig selv, når jeg ikke i spejlet!), men alt i alt er jeg bare dybt taknemlig for at vi er kommet så langt.

Lily håbede på en lillesøster

Nu er Anne 35 uger henne, og der er altså ikke lang tid til, at 5-årige Lily bliver storesøster, men skal det så være til en lillebror eller lillesøster? Det svarer Anne nu på. De var nemlig allerede i uge 16 til en privat scanning, hvor Lily var med inde og se sin nye søster eller bror.

LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

– Vi var naturligvis blevet glade, uanset hvilket køn det blev, ingen tvivl om det overhovedet, men både Todd og jeg har altid haft en forestilling om, at vi skulle være forældre til to piger. Lily ønskede sig også KUN en lillesøster (som hun mener skal hedde Ærte?!). Så det hele føltes så ualmindelig rigtigt, da den søde dame på skanningsklinniken fortalte os, at vi skal have en lillesøster! Lille bitte lillesøster! Vi glæder os, fastslår Anne på bloggen.

Om navnet rent faktisk bliver Ærte, må tiden vise, men nedtællingen er i gang for den lille familie, og inden længe kommer lillesøster altså til verden. Se det søde billede af Anne og Lily herunder.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann brød loven ved ‘Nybyggerne’finalen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.