Nyeste artikler
Se alle
Christine og Mikkel i det blå hus (Foto: Niels Henrik Dam)

Gravid realitybabe afslører kønnet: Vi venter en …

Nu løfter parret sløret for, hvilket køn de venter sig.

Til sommer bliver Christine Delmar og kæresten Mikkel Ibsen, som blev kendt i ‘Nybyggerne’, forældre for første gang, og der er ingen tvivl om, at de glæder sig og tæller ned. I sidste måned viste den gravid Christine maven frem og afslørede, at parret allerede kendte kønnet på barnet, men at det ville være hemmeligt lidt endnu.

Det er det ikke længere, og ‘Nybyggerne’-deltageren afslører på sin blog, at det er en dreng, der vokser i maven på hende.

– Selvfølgelig er det en dreng. Faktisk var kønnet det eneste, vi kunne se på scanningen helt tilbage i starten af december. Og der var ingen tvivl. Det hele er præcis, som det skal være, så det er alt, hvad vi kunne ønske os … en sund og rask baby, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-vinder har født

Bedre som drengeforældre

Selv om parret bare er glade for, at babyen er sund og rask, så gør det dem bestemt ikke noget, at det er Mikkels køn, der kommer i overtal i hjemmet.

– Men når alt kommer til alt, tror jeg, vi er bedre drengeforældre end pigeforældre, skriver Christine og uddyber:

– Bevares, vi kunne nok også få en pige med samme væsen – og omvendt en dreng, der er til ballet og indetid. Vi er dog klart bedst til at spille håndbold eller fodbold i haven og være sammen over nogle af de mange byggeprojekter, vi har foran os i det nye hus, skriver hun.

Christine slår dog fast, at de selvfølgelig vil elske og støtte drengen, uanset hvad han han kommer til at kunne lide. Men hun håber, at drengen får Mikkels højde og hendes egen spontanitet.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

Her kan du læse hele Christines blogindlæg.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Nu er man da ikke i tvivl mere… eller hvad? Udover bukserne er for små🤰🏼💞

Et opslag delt af Christine Delmar (@christinedelmar) den

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Nybyggerne’-Charlotte: Jeg har aldrig drømt om at blive mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.