Nyeste artikler
Se alle
Foto: DR

Gravid realitybabe viser maven frem: Utålmodigheden har meldt sig

'Gift ved første blik'-deltageren stråler i den grad i graviditeten, som hun efterhånden kan begynde at se afslutningen på.

Kærligheden er for alvor blomstret for Katrine Aakjær Nielsen, siden hun medvirkede i ‘Gift ved første blik’. Selv om ægteskabet fra DR1-programmet ikke holdt, så fandt hun efterfølgende selv kærligheden med Jeppe, som hun efterfølgende købte hus med.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: Blachmans forlovede afslører kønnet: Vi venter en …

Lykken var stor midt i december, da Katrine kunne afsløre, at parret til sommer bliver forældre til første gang. Få uger efter kunne hun desuden afsløre, at parret venter en lille pige.

Katrine er i øjeblikket 30 uger henne i graviditeten, og hun glæder sig efterhånden til at blive mor. Det fortæller hun i et opslag på Instagram, hvor hun viser sin voksende mave frem.

– Hvem er du mon, lille du? Utålmodigheden begynder så småt at melde sig, men jeg ved jo heldigvis, at du har det trygt og godt inde i min store mave, så jeg må forsøge at væbne mig med tålmodighed. Indtil da håber jeg på, at du arver faderens smukke øjne og moderens rolige sind, skriver hun til billedet.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Katrine indrømmer graviditetskrise

Herunder kan du se det opslag, som Katrine har delt på Instagram:

LÆS OGSÅ: Gravid igen: Dansk realitybabe venter barn nummer to

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.