Nyeste artikler
Se alle
Martinna (Foto: Janus Nielsen)

Gravid ung mor: Det bliver en dreng

Selvom det endnu er for tidligt at sige, så er Martinna helt sikker på, at hun får endnu en dreng.

Lykken var stor, da Martinna Petersen fra ‘De unge mødre’ kunne annoncere sin graviditet for nogle uger siden. Hun har været meget åben omkring familiens ønske om et barn mere, også da det gik galt og endte i en spontan abort tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Martinna om angst: Overskygger glæden ved graviditeten

Denne gang er alt dog godt, og den unge mor glæder sig til, at hun snart kan finde ud af, om der gemmer sig en dreng eller en pige inde i maven. Men idet hun har to drenge og tidligere har fortalt, at hun gerne ville have en pige, så oplever hun meget fokus på kønnet fra sine følgere omkring netop det punkt.

– Jeg fik jo forleden foretaget en blodprøve, som snart skal vise, om vi venter os en dreng eller pige. Mange skriver til mig, at de håber, vi endelig får vores lille pige, men egentlig sluttede jeg for længst fred med, at det højest sandsynligt ikke er sådan, det bliver. Jeg ville selvfølgelig blive lykkelig over at få en pige, men jeg vil også blive enormt lykkelig over at få endnu en dreng, skriver Martinna på Instagram og fortsætter:

– Faktisk håber jeg bare inderligt, at vores barn er sundt og rask! Og inderst inde ved jeg godt, at det er en dreng. Jeg kan slet ikke forestille mig andet faktisk. Mit største “problem” er egentlig bare, at jeg ikke aner, hvad vi skal kalde ham. Har I nogle gode idéer? I er jo så gode til at tippe og råde om alt muligt andet, så I har da sikkert også det perfekte drengenavn til os.

LÆS OGSÅ: Martinna åbner op om graviditet: Tredje gang var lykkens gang

De synes, jeg er uetisk

Den blodprøve, Martinna har fået foretaget, er en såkaldt NIFTY test, som kan kortlægge barnets kromosomprofil ud fra en blodprøve fra moren – her kan man altså både tjekke barnet for kromosomfejl og aflæse kønnet. Men Martinna har fået blandede reaktioner på at få udført blodprøven.

– Der var ret mange, der skrev til mig, at de syntes, det var uetisk, at man kunne få kønnet at vide inden uge 12, for så kunne man vælge det fra, hvis det ikke var det køn, man ville have. Og det kom bag på mig, for sådan har jeg aldrig tænkt over det selv, for det har aldrig været en mulighed for mig, at jeg skulle vælge et barn fra på grund af kønnet. Det ligger mig ret fjernt den tanke. Jeg har svært ved at sætte mig ind i, at der er nogen, der ville gøre det.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘De unge mødre’-stjerne skal have lavet bryster

Hun forklarer, at selve kønnet kun er en del af testen, men hun fik den hovedsageligt lavet for at teste for misdannelser, fordi hun har haft spontan abort og har svært ved at finde ro i graviditeten, og derfor tror hun, at testen vil give hende mere ro på, hvis alt er som det skal være.

Og i forhold til kønnet er Martinna altså overbevist om, at hun ender som drengemor, og at Milan og Elliot får en lillebror, så det bliver spændende at se, om hun får ret, og søsterens datter forbliver det eneste pigebarn i familien.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

 

View this post on Instagram

 

Jeg fik jo forleden foretaget en blodprøve, som snart skal vise sig, om vi venter os en dreng eller pige. Mange skriver til mig, at de håber vi endelig får vores lille pige, men egentlig sluttede jeg for længst fred med, at det højest sandsynligt ikke er sådan det bliver. Jeg ville selvfølgelig blive lykkelig over at få en pige, men jeg vil også blive enormt lykkelig over at få endnu en dreng. Faktisk håber jeg bare inderligt, at vores barn er sundt og rask! ❤️ Og inderst inde ved jeg godt, at det er en dreng. Jeg kan slet ikke forestille mig andet faktisk 😉 Mit største “problem” er egentlig bare, at jeg ikke aner hvad vi skal kalde ham 😂 Har I nogle gode idéer? I er jo så gode til at tippe og råde om alt muligt andet, så I har da sikkert også det perfekte drengenavn til os 🥰 #carlaogelliot #bofællesskab #fætterogkusine

A post shared by Cellina Martinna (@cellinamartinna) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.