Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Uffe Kongsted)

Gravid ung mor efter kønsscanning: Jeg fik ret!

Der var ingen tvivl om, at 'De unge mødre'-deltageren venter sig en pige.

En lykkelig Simone Pedersen afslørede i maj over for Realityportalen, at hun var gravid og til november skulle føde en lille pige. Det er ‘De unge mødre’-deltagerens første barn med kæresten, Kasper, mens hun har datteren Emliy fra et tidligere forhold.

Den unge mor fortalte, at datteren havde håbet på en lillebror, og i de nye afsnit af ‘De unge mødre’, som fredag fik premiere på Dplay, får seerne lov til at se det øjeblik, hvor familien får kønnet at vide.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

– Da jeg lå deroppe og tænkte: “lige om lidt kender jeg kønnet”, der er der noget, der siger mig, at det garanteret er en dreng. Jeg taber det her, griner Simone, der forventede en pige, mens kæresten troede, de ville få en dreng.

Til scanningen var der dog ingen tvivl om, at det er endnu en pige, Simone venter sig.

– Det betyder ikke mere for mig, at jeg har ret. Det er bare lidt en bonus. Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil have to piger og en dreng. Så han må bare gøre det ordentligt næste gang, for der er kun ét forsøg tilbage – ellers må han leve med fire piger, griner hun.

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Emliys navn var en fejl

Herunder kan du se datterens søde reaktion i øjeblikket, hvor familien får nyheden, mens du kan se hele afsnittet på Dplay.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.