Nyeste artikler
Se alle
Anne Gadegaard. (Foto: Janus Nielsen)

Gravide Anne Gadegaard afslører: Så meget har jeg taget på

Sangerinden løfter sløret for, hvor meget hun har lagt sig ud under sin graviditet.

I starten af september kunne sangerinden Anne Gadegaard afsløre, at hun er gravid, og at hun og kæresten skal være forældre til januar.

Der er ingen tvivl om, at ‘Melodi Grand Prix’-stjernen og kæresten glæder sig meget til at blive forældre, men Anne har tidligere kunnet fortælle, at den første del af hendes graviditet bestemt ikke har været nem, da hun har døjet meget med ondt i hovedet. Heldigvis går det nu meget bedre nu, og Anne kan nyde graviditeten og sin voksende mave.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

LÆS OGSÅ: Amalie overrasker: Jeg ser en fremtid med Peter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

Nu løfter hun sløret for, hvor meget hun indtil videre har taget på:

– Jeg har indtil videre taget fire-fem kilo på, og det, synes jeg egentlig, er meget passende. Jeg vejede omkring 57 kilo før, og nu vejer jeg omkring 61 kilo. Hvis jeg tager 10 kilo mere på, så er det sådan, det er. Det er på ingen måde noget, der får mig til at gå i panik. Jeg ved, at uanset hvor mange kilo, jeg tager på, så skal jeg nok smide dem igen. Jeg har været vant til at træne, jeg er stadig ung, så hvorfor skulle jeg ikke smide dem igen?, forklarer Anne på sin blog og fortsætter:

 Jeg er slet ikke nervøs for, hvor mange jeg rent faktisk kommer til at tage på. Slet ikke! Jeg tager det på, som jeg nu en gang tager på. Men samtidig så har jeg det også sådan lidt, at der ikke er nogen grund til at spise for to. Jeg spiser en del mere snacks, end jeg nogensinde har gjort, og jeg spiser enormt mange oreos og vingummi. Men jeg tror, det er min egen måde at forkæle mig selv på. Før jeg blev gravid, forkælede jeg mig selv med øl. Det kan jeg ikke længere, så nu må det blive slik. Jeg drikker også utrolig meget vand og holder mig egentlig primært til det. Hvis jeg skal hygge mig ekstra meget om aftenen, kan jeg godt finde på at drikke en dåse cola. Men så heller ikke mere. Vand er altså stadig bare min fortrukne drik!

LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Sarah Louises nye program

Se et billede af gravide Anne herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hej lille skid 😍 Du bliver så stor, af alt det toast med skinke & ost jeg spiser. Og nååå ja… også slikket 🍭🥪

Et opslag delt af ANNE GADEGAARD 🍓🍉 (@annegadegaard) den

LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!

LÆS OGSÅ: Så mange bøger har Princess Natascha solgt indtil videre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.