Nyeste artikler
Se alle
Maria. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)

Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …

Maria Sebens og kæresten kender nu kønnet på det barn, der vokser i maven på den unge mor.

For to år siden oplevede Maria Sebens fra ‘De unge mødre’ den største sorg, der kan ramme en forventningsfuld gravid. På grund af den sjældne kromosomfejl Cornelia de Lange var hende og ekskæresten Daniel nødt til at få foretaget en abort og sige farvel til sønnen, der fik navnet Jace.

Dengang var hun overbevist om, at hun ikke turde blive gravid igen, men tidligere i år ramte den store lykke så for den unge mor og sin nye kæreste. En glad Maria fortalte i slutningen af juni til Realityportalen, at hun igen var blevet gravid.

LÆS OGSÅ: Væltet med kærlighed: Ung mor afslører familieforøgelse

– Jeg er 10 uger henne, og jeg har det skønt, men jeg er pisse bange. Det er en ønsket graviditet fra os begge, men ønsket kom lidt hurtigere end forventet. Det er vi heldigvis glade for, lød det fra hende.

Nu ved parret også, hvilket køn der kommer til verden i starten af det nye år. Det skriver Maria Sebens på Instagram.

– Det bliver sørme en lillesøster, der vil melde sin ankomst til januar 2020, skriver ‘De unge mødre’-deltagerne i et opslag på det sociale medie.

LÆS OGSÅ: Maria Sebens lagde sin søn i jorden: Jeg græd hele vejen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Maria Sebens fortælle om at være med i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Maria Sebens mindes afdød søn med tatovering

Tvunget til at afsløre nyheden

Det er en lille pige, der vokser i maven på Maria Sebens. (Foto: Privat)

De fleste gravide venter med at fortælle deres glædelige nyhed, til de er mere end 12 uger henne, da de så har været til den frygtede nakkefoldsscanning, og det var også Marias ønske at vente med offentliggørelsen. Det fik hun dog ikke lov til.

Nyheden blev nemlig lækket på Facebook i nogle grupper omkring ‘De unge mødre’, hvor Maria dog ikke ønskede at kommentere det. Men folk blev ved med at snage i det, og til sidst var hun nødt til at offentliggøre nyheden, før hun egentlig ønskede det. Det fortalte hun Realityportalen i slutningen af juni.

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

– Det at være blevet tvunget til at sige det er ret så ubehageligt. Ja, jeg ved godt, at Facebook sladrer. Men jeg synes, det var upassende, når jeg selv havde kommenteret, at jeg hverken ville be- eller afkræfte, at man så ikke respekterer, at jeg ikke ville fortælle det, før jeg var over 12. uge, hvilket er om 14 dage. Det gjorde mig frustreret og ærlig talt også ked af det. Når man selv kommenterer på et opslag, burde folk også tænke lidt længere end to sekunder, fastslår Maria og fortsætter:

– Det har været meningen, at jeg ville offentliggøre det jo, men jeg ville gerne være sikker på, at barnet er sundt og rask. Det er vel ikke for meget at forlange. Så ja, heldigvis havde jeg lige fået fortalt de sidste nyheden, inden det blev afsløret, men ja ja, sket er sket. Jeg kan bare ikke forstå, at folk ikke har mere respekt, når man selv svarer på spørgsmålet.

Det er Maria og kærestens første fælles barn. Tilsammen har de i forvejen fire, men til januar kommer der altså en lille pige til flokken.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘De unge mødre’-mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.