Nyeste artikler
Se alle
Foto: James Thisted

Gravide Oh Land og kæresten: Det var ikke planlagt

Oh Land afslørede detaljer om sin anden graviditet, da vi mødte hende til 'X Factor'-pressemøde.

Oven på offentliggørelsen af graviditeten med sit andet barn afslørerede Oh Land også, at hun for nyligt er flyttet sammen med faderen til sit kommende barn i en lejlighed på Nørrebro i København. Et års tid efter skilsmissen fra Eske Kath i 2017 fandt hun sin nye kæreste, Adi Zukanović, 32, og de to glæder sig til at blive forældre under samme tag.

– Det bliver en sommerbaby, og vi ved endnu ikke, hvilket køn det bliver. Men vi vil gerne vide det, når tiden er inde, sagde Oh Land forventningsfuldt ved pressemødet i sidste uge forud for det første ‘X Factor’-liveprogram.

LÆS OGSÅ: Babylykke i ‘X Factor’: Oh Land viser babybule frem

I forvejen har hun og eksmanden sønnen Svend på fire år, der kom til verden uden komplikationer.

– Det gik glat først gang, og jeg ser det som det største mirakel, selvom graviditeten ikke har været planlagt denne gang. Men det sker på et godt tidspunkt i mit liv, understregede den 34-årige sanger og ‘X Factor’-dommer, der i de første måneder af graviditeten har følt sig træt. Noget, som er ganske normalt i den første del af graviditetsperioden.

– Men jeg synes, at energien nu er vendt tilbage, og jeg er bare så super spændt og tændt på ‘X Factor’, sagde hun videre.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-skuespiller indrømmer: Jeg var castet til en anden rolle

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.