Nyeste artikler
Se alle
Grevinde Alexandra. (Foto: Peter Hauerbach)

Grevinde Alexandra er stoppet på universitetet: Færdig som lærer

Grevinden er færdig som gæsteforlæser. Dog var det heller ikke meget tid, hun brugte på jobbet.

Det var opsigtsvækkende, da HER&NU i 2017 kunne fortælle, at grevinde Alexandra havde taget hul på en ny tilværelse som gæsteforlæser på et amerikansk universitet.

Men nu er det amerikanske eventyr slut.

HER&NU kan afsløre, at Alexandras tid som lærer er endegyldigt overstået, og at samarbejdet med ”Indiana University Kelley School of Business” er afsluttet.

Det bekræfter universitetets pr-chef, George Vlahakis, overfor HER&NU.

LÆS OGSÅ: Nikolai må undvære Benedikte: Derfor var kæresten ikke med

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘De unge mødre’-Martinna fortæller, at hun selv hjemmeunderviser sine børn

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Kelley School of Business ligger i Indiana, men det var ikke mange gange, Alexandra kiggede forbi (Foto: Kelley School of Business)

I det officielle svar er der ikke meget, der antyder, at der skulle ligge et drama bag beslutningen om, at Alexandra ikke længere skal være gæsteforlæser.

– Grevinden har været en del af Indiana University Kelley School of Business’ ”Poling Chair”. Deltagerne er gæster på vores skole og er udpeget for et år af gangen, skriver han i sit svar.

Her roser han grevindens bidrag til skolen.

– Alexandra kom med påskønnet input og perspektiver til vores elever og fakultetet, lyder skudsmålet.

LÆS OGSÅ: Linse og Kira langer ud efter Kongehuset: Stop!

Sjælden gæst

Der er dog ikke meget, der tyder på, at Alexandra har været den mest flittige gæsteforlæser.

I efteråret 2017 deltog Alexandra i et panel på Kelley School of Business, hvor fokus var på etik i erhvervslivet (Foto: Josh Anderson/IU Kelley School of Business).

Fra den 23. til den 27. oktober 2017 var hun på universitetet for at holde oplæg for de studerende om det, hun har lært i sit liv.

Men når man søger på universitetets hjemmeside, er der intet, der indikerer, at Alexandra har været tilbage for at undervise siden oktober 2017.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise chokerer: Forelsket i biseksuel shaman

Alex havde ellers setfrem til rollen som lærer for de unge studerende.

– Jeg ser frem til at dele mine oplevelser og den viden, jeg har opsamlet undervejs, lød det fra Alexandra i forbindelse med udnævnelsen, hvor hun også fortalte om sit udgangspunkt for at kunne holde forelæsninger.

– Min livsrejse er usædvanlig og fyldt med rige oplevelser, fascinerende kontraster og dybe transformationer. Det inkluderer at vokse op med en østrigsk mor og en asiatisk far i 1970’ernes multikulturelle Hongkong; at arbejde med den hurtigt voksende finansielle sektor i 1980′ erne og 1990′ erne; og at blive gift ind i den kongelige danske familie og spille en rolle som prinsesse i Danmark med mange repræsentative og filantropiske aktiviteter.

Nu betyder hendes omskiftelige liv, at rollen på det amerikanske universitet er et overstået kapitel.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende

LÆS OGSÅ: Bjørn Tidmand og Beverly jubler: Vi skal have en lille

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.