Nyeste artikler
Se alle
Grevinde Alexandra (Foto: Anthon Unger)

Grevinde Alexandra taler ud: Nedturen har gjort mig stærk

Grevinden glæder sig til fremtiden og lægger nedturene bag sig.

Det er uden fortrydelser, at grevinde Alexandra er ved at forberede sig på sit nye liv. For selv om hun har mødt megen modgang med to forliste ægteskaber – og senest et kort forhold til forretningsmanden Tony Lindkold – så har det ikke slået hende ud.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Gravid ‘Forsidefruer’-babe viser maven frem

Og når hun efter eget ønske ikke længere får årpenge, når prins Felix fylder 18 næste sommer, kan hun for alvor begynde at redefinere sig selv.

– Eftersom jeg har sagt mine årpenge op, vil jeg gerne bryde ud af den skabelon, der er for mig, ja. En skabelon, som jeg har været i gennem mange år. Jeg læste et sted, at nogen havde skrevet, at det havde været rigtig godt, hvis jeg havde gjort det for 20-30 år siden, men hvordan kunne jeg have gjort det? Jeg bliver nødt til at tænke i nogle andre baner. Men jeg tror virkelig på, at lige så snart jeg lukker en dør, så er der mange andre døre, der åbner, fortæller hun i et nyt interview med magasinet ChriChri.

LÆS OGSÅ: Grevinde Alexandra er stoppet på universitetet: Færdig som lærer

Artiklen fortsætter efter videoen om ‘De unge mødres’ op- og nedture

LÆS OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise chokerer: Forelsket i biseksuel shaman

Alexandra, der netop er fyldt 55 år, fortæller også her åbent og uden bitterhed om sine nedture. Hun bliver blandt andet spurgt om, hvilket råd hun ville give sig selv, hvis hun kunne gå ti år tilbage i tiden.

– Jeg kunne godt ønske, at jeg havde al den erfaring, som jeg har nu her 10 år senere. Jeg synes, der er en fantastisk ting med visdom. Jeg ville ikke bytte den alder, det sted, jeg er nu, for noget. Og jeg kan kun ønske, at hvis mit liv kunne blive bedre og bedre, ville det være lykken for mig. Men jeg kan da godt sige nu, at hvis jeg vidste for 10 år siden, hvad jeg gør nu med de livserfaringer, jeg har gjort mig, så kunne jeg godt have sparet mig selv for mange op- og nedture, siger hun til ChriChri og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

– Jeg tror virkelig, at jeg har lært af de nedture i mit liv, at selvfølgelig kan jeg ikke skåne mig selv for de nedture, der kommer. Det kan jeg ikke. Det er dét, livet handler om. Op og ned, op og ned. Men man skal nyde opturene og forlænge dem. Det er det, der hører med til at blive ældre. At have visdom og have nok i bagagen til at kunne se: ”Hov, jeg har lært af denne fejl. Det skal jeg ikke gøre igen”, lyder det fra grevinden.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler langer ud efter Kongehuset: Stop!

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming flytter hjem til Danmark og starter modelfirma

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.