Nyeste artikler
Se alle
Gustav 2014 (Foto: Sisse Stroyer)

Gustav afslører: Jeg er meget nyforelsket

Reality-stjernen flyver i øjeblikket på en lyserød sky.

I februar afslørede reality-deltageren Gustav Salinas, at han havde fået sig en kæreste – den psykologistuderende Isak Jespersen. Parret mødte hinanden, da Gustav skulle træne Isak.

Realityportalen.dk mødte Gustav på den røde løber til musicalen Hairspray i sidste uge, hvor han var sammen med veninden Jessica Sky. Her afslørede han lidt om forholdet til kæresten.

– Jeg er meget nyforelsket og glad. Jeg ville faktisk gerne have haft Isak med i dag, men nu havde jeg jo sagt til Jessica, at vi skulle afsted sammen, så det ville være lidt dårlig stil. Ej, jeg er rigtig forelsket, men det er også dejligt at kunne have tid sammen med sine venner. Det skal man også tænke på, siger Gustav til Realityportalen.dk.

Reality-stjernen er lige nu i fuld gang med arbejdet som personlig træner, og det kan vi også glæde os til at se i forbindelse med et tv-program i fremtiden.

Se billedet af Gustav og Isak nedenfor:

Så står den på gallapremiere på Black Widows med den dejlige @isakjespersen ? #hyggeligt #friends #happy

Et billede slået op af gustavsalinas (@gustavsalinas) den

Se flere billeder af Gustav øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Gustav om sin succes: Jeg har såret mange

LÆS OGSÅ: Gustav om sin økonomi: Sådan tjener jeg mine penge

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser