Nyeste artikler
Se alle
Luna og Anders lignede først et drømmematch i 'Gift ved første blik', men desværre gik det galt allerede på bryllupsrejsen, hvor Anders slog fast, at han ikke kunne se en fremtid sammen med Luna. Efter bryllupsrejsen mødtes parret med psykologen Mette og snakkede om tingene, men trådene var ikke til at redde ud, og det sluttede brat mellem Luna og Anders. Siden har Luna sendt en del stikpiller efter Anders, der selv har været ganske tavs (Foto: Nicolas Cosedis/Snowman Productions ApS).

‘GVFB’-Luna om had til Anders: Skal aldrig have noget med ham at gøre

Luna har det bedre end nogensinde, men hun er stadigvæk rystet over Anders' måde at behandle hende på.

Lige så godt som det startede mellem Luna og Anders i ‘Gift ved første blik’, lige så galt gik det dem senere hen i programmet, hvor Anders meldte ud, at Luna ikke var noget for ham alligevel, og de to gik hver til sit.

Der er ingen tvivl om, at tiden efter afvisningen i DR-programmet ikke har været helt nem for Luna, og i dag, flere måneder efter de sidste optagelser, har hun bestemt stadigvæk ingen intentioner om at mødes med Anders og snakke hele oplevelsen igennem.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Luna: Det ser man ikke på tv

– Anders og jeg har ingen kontakt. Vi så hinanden til premieren, og der gav jeg ham hånden og sagde goddag og kiggede ned i jorden, for jeg ville fandeme ikke kigge på ham. Men jeg sagde jo også goddag til alle de andre, så jeg kunne ikke rigtig springe ham over. Jeg deltager heller ikke i ‘Gift ved første blik’-Facebook-gruppen, som de andre er med i, for jeg vil simpelthen ikke have noget at gøre med det menneske. Han vil til hver en tid skræmme mig, for ham kan jeg under ingen omstændigheder regne med eller vide, hvad der kommer ud af hans mund. Det er ikke, fordi jeg er bange for ham, men jeg skal bare ikke have noget med ham at gøre, fortæller Luna til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Henriette om ‘Gift ved første blik’: Jeg blev chokeret over mig selv

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en ‘Gift ved første blik’-baby er kommet til verden

– Jeg hadede ham jo, da vi sad der i bilen på bryllupsrejsen, hvilket handlede om, at han ydmygede mig så meget på tv. Så jeg grinede også lidt af mig selv, da jeg så mig på tv, for jeg var jo så indebrændt, selvom jeg følte, at jeg prøvede at smile så meget, jeg kunne. Hvis jeg mødte ham på gaden, ville jeg gå. Jeg ville aldrig løbe eller gemme mig, men jeg ville til hver en tid gå ud af en cafe, hvis jeg så, at han sad derinde. Jeg vil aldrig indstille mine sanser eller mit sind på ham på noget plan, fortsætter hun og tilføjer, at hun er glad for, at DR-programmet nu har nået sin ende:

– Jeg har det fantastisk med, at det nu er slut. Det har jeg glædet mig til. Det bliver rart, at der ikke kommer til at være lige så meget fokus på. Også fordi det har været vigtigt for mig at fortælle min side af historien i pressen i forhold til det, der skete mellem Anders og mig. Men heldigvis har det jo bare været et tv-program, og det har været en god oplevelse, at så mange mennesker i dag stopper mig på gaden og giver et kram. Så jeg fortryder heller ikke, at jeg har været med i programmet. Jeg har det sådan, at man kan jo alligevel ikke lave noget om, og hvis jeg ikke havde været med, så havde jeg ikke prøvet alt i forhold til at finde kærligheden, og så havde jeg nok ikke fået den ro, som jeg har fået i dag. Så jeg tror, at det giver mening, at jeg var gennem hele denne rutschebanetur. Jeg har gennemgået en stor udvikling, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael var jomfru: Derfor stod jeg frem på tv

LÆS OGSÅ: Efter TV 2-program: Nu har Kathrine og Michael fundet en lejlighed

Har det bedre end før programmet

Selvom der bestemt ikke kun er gode minder forbundet med ‘Gift ved første blik’ i Lunas tilfælde, har deltagelsen haft en stor positiv betydning for hende:

– Det går rigtig godt med mig i dag. Jeg har 3 timer tilbage ud af de 12, som jeg fik med en psykolog efter programmet. Her skal vi tale om fremtiden, så mit puslespil er samlet op, vil jeg sige. Det har gjort rigtig godt for mig med psykologen. Jeg er en vinder og en overlever. En der rejser mig op, uanset hvilke slag jeg får. Og denne gang brast det hele for alvor sammen, særligt fordi det var på tv, og jeg ikke var hjemme ved min familie. Så jeg var nødt til at lade det hele rasle sammen, hvilket gjorde, at jeg skulle samle brikkerne igen, hvilket har gjort, at jeg har fået en ro i mig, og jeg er et sted, hvor jeg kan lide at være, og jeg kan lide at være mig selv, fortæller Luna og uddyber:

– Før gik det hele lidt i ring, men nu har jeg det bare super godt. Faktisk har jeg det næsten bedre, end jeg havde det inden programmet. Jeg hviler i hvert fald mere i mig selv, end da jeg meldte mig, så på den måde har det jo været rigtig godt, at jeg har været med. Også fordi jeg kan slappe lidt af i, at jeg nu har prøvet alt med kærligheden. Nu sker det, når det sker. Og det har jeg det godt med. Jeg har også været rigtig god til at gøre en masse ting for mig selv, blandt andet har jeg været ude at rejse alene, så jeg har fundet ud af, at jeg ikke behøver at blive begrænset, bare fordi jeg er single. Jeg kan sagtens gøre ting alene. Det stopper mig ikke, at mine par-venner ikke har tid.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Henriette åbner op om svær barndom

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre

På date med en kvinde

Luna har endnu ikke fundet kærligheden, men hun har besluttet sig for, at hun ikke aktivt vil lede længere efter den. Nu lever hun i stedet efter sin mors råd: “Er den der, så er den der, og det skal ikke være svært”.

– Der er ikke noget nyt på kærlighedsfronten, men der er mange tilbud. Det får man jo tit, når man er blevet et kendt ansigt. Jeg svarer jo sødt, og nogle af dem siger jeg pænt nej tak til. Der er ikke dukket noget helt vildt interessant op endnu, så jeg tager den, som den kommer. Og så ser jeg, om den rigtige person dukker op. Jeg forelsker mig i mennesker på nuværende tidspunkt i mit liv, hvor jeg er blevet lidt ældre, fortæller Luna og forklarer, at det for hende ikke længere handler om køn:

– Jeg er jo hovedsageligt interesseret i mænd, men jeg har også prøvet, at en kvinde har fanget min interesse for et års tid siden, og derfor har jeg også været på kaffe-date med en kvinde, som var lesbisk. Som jeg er blevet ældre har jeg bare fundet ud af, at jeg også kan blive fascineret af kvinder og ikke kun mænd, så det er ikke, fordi min seksualitet ikke længere er til mænd, men jeg vil bare sige, at jeg nu forelsker mig i mennesker. Og det kan jo godt være, at det tilfældigvis er en kvinde, forklarer hun.

Se, hvordan det ender med de andre par i ‘Gift ved første blik’, netop nu på DR1.

LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Gift ved første blik’-stjerne er blevet mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.