Nyeste artikler
Se alle

Hårdt presset ‘Robinson’-Türker: Jeg er færdig

Joker-holdet er hårdt presset i aftenens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen'.

‘Robinson Ekspeditionen’ er for alvor i gang, og især for jokerholdet har de første dage været hårde. Deres eventyr startede i sumpen, og efter nederlag på nederlag i dysterne har de både været tvunget til at stemme holdkammerater ud i øråd og til at undvære mad. Det presser i den grad det amputerede hold.

– Prøv lige at overveje; otte dage uden mad. Det er for sindssygt. Jeg havde aldrig i mit liv troet, at jeg skulle gå otte dage uden mad, siger Türker under en samtale med holdkammeraterne, og han indrømmer, at det er hårdt for ham.

LÆS OGSÅ: CHOK: Snyder deltagerne i ‘Robinson Ekspeditionen’?

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

– Jeg er vanvittig sulten. Jeg er helt færdig. Jeg er helt ødelagt. Jeg er kaput. Der er ikke nogen Türker her. Han er væk, fortæller den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager til kameraet i afsnittet.

Om det lykkes holdet at få mad, eller om det i sidste ende presser dem så meget, at de må forlade ekspeditionen, må seerne vente med at se i TV3-programmet.

Næste afsnit sendes i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

LÆS OGSÅ: Deltager tvunget ud af ‘Robinson’: Sådan går det i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.