Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

Halvandet år efter sejren: ‘Nybygger’-vindere ændrer på huset

Ikke alt var perfekt i Anne og Todds grønne hus, og derfor er de nu gået i krig med at renovere.

Allerede da Anne Bach og Todd Edlin vandt ‘Nybyggerne’ i april 2017 og overtog deres hus i Aalborg, fortalte de, at selvom de var lykkelige over deres grønne hus, var der alligevel et par småting, som skulle ændres på.

– Der skal tilføjes noget opbevaring. Men i det store hele skal det være, som det er – kombineret med de ting, vi har fra vores tidligere hjem, fortalte Anne dengang.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur

Efterfølgende fandt parret dog ud af, at de ville få glæde af et par større renoveringsprojekter, og et af dem er nu endelig blevet en realitet:

– Endelig kom vi igang! Det tog lige knap et år, fra vi vandt huset, til at vi begyndte at lave om. Skørt i nogens ører. Ligegyldigt, hvis I spørger mig. Vi er glade for vores grønne hus, ingen tvivl om det, men der var alligevel nogle detaljer, som vi ikke kunne rette på under ‘Nybyggerne’, og det har altid været planen at optimere og gøre huset helt perfekt, hvis vi vandt. Og vi har irriteret os forholdsvis meget over nogle ting i selve grundplanen, fortæller Anne på parret blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ efter uheld: Sådan påvirkede det os

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret

– I et to-plans hus, hvor alle værelserne ligger ovenpå, giver det for os ingen mening, at det store bad/toilet ligger i stueetagen. For at gøre plads til den daværende størrelse på badeværelset, krævede det, at man skulle lave et indhak i vores køkken på 60 cm. Det gjorde, at der bare ikke var nok plads i køkkenet til noget. Vi startede derfor med at renovere køkkenet, der nu er blevet 60 cm. bredere, hvilket har givet os et ekstra skab i bredden. Vi har desuden forlænget køkkenet på den korte side med et skab på 40 cm., så der er ekstra bordplads, og så har vi forkortet vores køkkenø. Kun tre nye moduler i alt og en kæmpe forskel.

Familien på tre – snart fire – har derfor nu fået sig et nyt og lækkert køkken-alrum. Det næste projekt bliver at renovere ovenpå, hvilket dog først bliver til foråret.

Se det fine billede nedenfor og endnu flere billeder på parret blog.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup erstatter tv-legender i ‘Nybyggerne’: Det er med rystende hænder

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Endelig blev vi færdige med den store del af renoveringerne i stueetagen🎉🙌🏼 Køkkenalrummet er helt færdig renoveret nu💪🏼 Jeg har ikke delt super meget af processen, men istedet skrevet et langt blogindlæg med billeder og henvisninger, hvis I også går og drømmer om sildebensgulve!⚒ Todd lagde nemlig selv hele gulvet i sommerferien og det er blevet så pænt❤️🎉🙌🏼 Jeg har sagt det før og siger det igen – min mand er for vild! Der er også billeder af det “nye” køkken og måske i kan hjælpe os med lamper🤷🏼‍♀️ Find indlægget på bloggen – det er link i min profil☝🏼#anneogtodd #nybyggerne #alpogroup #aubokitchen

Et opslag delt af Anne K Bach | Nybyggerne (@annekristine) den


LÆS OGSÅ: Peter Ingemann brød loven ved ‘Nybyggerne’finalen

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindernes præmie bliver langt mindre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.